Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το πρώτο έγχρωμο τηλέφωνο! Ericsson T68: Αναδρομή στο παρελθόν Part.06

Το πρώτο έγχρωμο τηλέφωνο! Ericsson T68: Αναδρομή στο παρελθόν Part.06

απο Kostas Gliatiotis

Το μακρινό πλέον 2002, ένα τηλέφωνο με έγχρωμη οθόνη ήταν κάτι το πρωτοπορακό. Η τότε Ericsson, λίγο καιρό πριν την συνεργασία της με την Sony, παρουσίασε το T68, το πρώτο της τηλέφωνο με έγχρωμη οθόνη που μπορούσε να προβάλει 16 ολόκληρα χρώματα.

Στην συνέχεια, και μετά την δημιουργία της τότε Sony Ericsson, το νεότερο T68i είχε επιπλέον δυνατότητες και η οθόνη του μπορούσε να προβάλει 256 ολόκληρα χρώματα με την εντυπωσιακή ανάλυση των 101×80 pixels. Οι δυνατότητες αυτές, όπως και η βελτιωμένη απόδοση της οθόνης, ήρθαν με ενημέρωση λογισμικού και στο αρχικό T68, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν πραγματικά ασυνήθιστο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights