Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Review: Κορυφαίο flagship

Xiaomi Mi 11 Review: Κορυφαίο flagship

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Mi 11 είναι ένα Smartphone που στα χαρτιά τα έχει όλα. Super Amoled οθόνη με υψηλή ανάλυση και 120Hz Ρυθμό ανανέωσης. Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm, Isocell HMX κάμερα των 108mp και εντυπωσιακή κατασκευή από Gorilla Glass Victus.

Φυσικά έρχεται με το MIUI 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, και “τρέχει” το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Το ερώτημα είναι αν και στην πράξη, τα τεχνικά αυτά χαρακτηριστικά μεταφράζονται σε κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Στο συγκεκριμένο review προσπαθούμε να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα αυτό. Η WQHD+ Amoled οθόνη είναι απλά εντυπωσιακή σε χρωματική απόδοση, με υποστήριξη HDR10 περιεχομένου, και αμέτρητες επιλογές για την προσαρμογή της απόδοσης της. Υποστηρίζει την λειτουργία στα 120Hz στην πλήρη ονομαστική ανάλυση της, και σύμφωνα με την Xiaomi έχει και υψηλή φωτεινότητα στα 1500nits. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Smartphone, με απόδοση που δεν συναντά κανείς ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερες προτάσεις άλλων εταιρειών.

Ο Snapdragon 888 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι “αστεία” γρήγορος σε ότι και αν ζητήσει κανείς από το Smartphone, και η Adreno 660 GPU παίζει άνετα ακόμα και απαιτητικά παιχνίδια όπως το Call of duty mobile. Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία θα έχει σύντομα διαθέσιμο και το Xiaomi Mi 11 Ultra, με ακόμα καλύτερη απόδοση στον τομέα της φωτογραφίας.

Όμως το Mi 11 είναι ιδιαίτερα ικανο, με την βασική κάμερα των 108mp να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις AI δυνατότητες του snapdragon 888 σε φωτογραφίες με τη χρήση του HDR αλλά και σε βίντεο. Μάλιστα το Smartphone μπορεί να γράψει βίντεο σε ανάλυση 4K με 60fps αλλά και σε 8K με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του, έχει “λογική” απόδοση με βάση την χωρητικότητα της στα 4.600 mAh, υποστηρίζει όμως και εντυπωσιακά ταχεία φόρτιση στα 55W αλλά και ασύρματη φόρτιση στα 50W, με την δεύτερη πάντως να χρειάζεται έναν συμβατό και σχετικά δύσκολο να βρει κανείς, ασύρματο φορτιστή.

Το Xiaomi Mi 11 έρχεται επίσημα στη χώρα μας από την Info-Quest στην τιμή των 899 ευρώ, και έχει μια ενδιαφέρουσα “προσφορά”, με δωρεάν επισκευή μιας σπασμένης οθόνης τους πρώτους 12 μήνες από την αγορά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights