Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K λαμβάνουν πιστοποίηση Wi-Fi 6E

Οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K λαμβάνουν πιστοποίηση Wi-Fi 6E

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε πως τα μοντέλα τηλεοράσεων Neo QLED 8K του 2021 (QN900A, QN800A) έλαβαν την πρώτη παγκοσμίως πιστοποίηση Wi-Fi 6E από το διεθνή οργανισμό Συμμαχία Wi-Fi (Wi-Fi Alliance). Το Wi-Fi 6E, ένα νέο πρότυπο στην τεχνολογία συνδεδεμένης δικτύωσης, καθιστά τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K ιδανικές για όσους απολαμβάνουν περιεχόμενο OTT υψηλής ευκρίνειας, καθώς και τέσσερεις φορές ταχύτερη συνδεσιμότητα[1] παράλληλα με σταθερή και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων, ακόμα και όταν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες σε έναν router.

Η πρόσφατα πιστοποιημένη τεχνολογία Wi-Fi 6E έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί συχνότητα 6GHz σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συχνότητες 2.4GHz και 5GHz. Πλέον, οι Samsung Neo QLED 8K τηλεοράσεις μπορούν να υποστηρίξουν μεγαλύτερο εύρος ζώνης, να επεξεργαστούν ταχύτερα δεδομένα πολλών gigabit, να εξασφαλίσουν χαμηλότερο χρόνο απόκρισης και να παρέχουν αξιόπιστη και σταθερή συνδεσιμότητα. Επίσης, η τεχνολογία Wi-Fi 6E θα αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο σε υπάρχουσες και μελλοντικές τηλεοπτικές εφαρμογές, δεδομένης της πληθώρας περιπτώσεων χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Καθώς οι τηλεοράσεις και οι κινητές συσκευές συνεχίζουν να εξελίσσονται σε κόμβους συνδεσιμότητας που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες στην καθημερινότητα των καταναλωτών, η ζήτηση για διαχείριση δεδομένων υψηλής χωρητικότητας έχει αυξηθεί. Είτε πρόκειται για περίπτωση streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας 4K και 8K ή για απόλαυση περιεχόμενου VR και gaming υψηλών απαιτήσεων, οι τηλεοράσεις Neo QLED 8K της Samsung με υποστήριξη Wi-Fi 6E προορίζονται για καταναλωτές που αναζητούν κορυφαίες εμπειρίες προβολής στο σπίτι.

«Ως παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της τηλεόρασης, η Samsung είναι περήφανη που απέσπασε την πρώτη πιστοποίηση Wi-Fi 6E στον κόσμο για τις τηλεοράσεις της», δήλωσε ο Younghun Choi, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η πιστοποίηση δίνει στους κατόχους τηλεοράσεων Neo QLED 8K τη δυνατότητα να έχουν ακόμη καλύτερη πρόσβαση στα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν μέσα στο χώρο του σπιτιού, όσο το περιεχόμενο εμπλουτίζεται με νέες εμπειρίες και λειτουργίες».

[1]  Σε σύγκριση με το WiFi 5. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τον πάροχο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights