Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα προϊόντα και το smart οικοσύστημα της Xiaomi

Τα προϊόντα και το smart οικοσύστημα της Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Με αφορμή το Mi Fan Festival 2021, η Xiaomi οργάνωσε μια διαδικτυακή εκδήλωση για τον τύπο, η οποία  αποτέλεσε ευκαιρία για μια καλύτερη γνωριμία με την πρωτοπόρα εταιρεία που, μέσα σε μια μόνο δεκαετία από την ίδρυσή της, κατάφερε να είναι μια από τις 3 κορυφαίες παγκοσμίως, στον κλάδο των smartphone.

Και δεν είναι αυτό το μόνο επίτευγμα της Xiaomi, καθώς η αλματωδώς εξελισσόμενη εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες του κόσμου και είναι νούμερο 1 στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη*, κατέχει την 7η θέση μεταξύ των εταιρειών διαδικτύου στην περίφημη λίστα Fortune Global 500.

Παράλληλα, σημείο αιχμής αλλά και ορόσημο της ηγετικής θέσης της Xiaomi στον κλάδο, είναι η πλατφόρμα ΑΙ + ΙοΤ της, στην οποία είναι συνδεδεμένες πάνω από 324,8 εκ. ** έξυπνες συσκευές – πλην κινητών και φορητών υπολογιστών. Σ’ αυτό το smart οικοσύστημα, η εταιρεία προσθέτει διαρκώς νέα προϊόντα, που κάνουν πολύ εύκολη και, ταυτόχρονα, διασκεδαστική τη ζωή των χρηστών, προσφέροντάς τους εξαιρετικές εμπειρίες.

Από την ημέρα της ίδρυσης της Xiaomi, η οικοδόμηση πραγματικών σχέσεων με τους χρήστες και η επιλογή να αποτελούν μέρος της εξέλιξης της εταιρείας ήταν στον πυρήνα της κουλτούρας της. Από την αρχή, οι Mi Fans συμμετείχαν στο Mi Community, συνεισφέροντας προτάσεις και ιδέες και βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη της  Xiaomi. H κουλτούρα των Mi Fans ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της μάρκας  και το Το Mi Fan Festival αποτελεί μια μικρογραφία της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Xiaomi, παρουσιάστηκαν μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα από όλες τις smart κατηγορίες της εταιρείας, όπως:

  • Mi Smart Band 5 για παρακολούθηση ακριβείας αθλητικών δραστηριοτήτων και υγείας, με υψηλής ανάλυσης οθόνη και 14 μέρες αυτονομία μπαταρίας
  • Mi Watch με 117 modes προπόνησης, 24ωρη παρακολούθηση ζωτικών λειτουργιών, στρες, ύπνου και με εκπαίδευση αναπνοής
  • Mi Electric Scooter PRO 2, ένα φορητό ηλεκτρικό σκούτερ που πάει παντού, με έλεγχο ταχύτητας, αυτονομία έως και 45 χλμ και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα
  • Mi Air Purifier Pro H, ιδανικός καθαριστής αέρα για χώρους έως 72τμ., με φίλτρο υψηλής αποτελεσματικότητας, οθόνη και εύκολη λειτουργία
  • Mi 360° Home Security Camera 2K Pro. Νέα κάμερα ασφαλείας με κορυφαία ποιότητα εικόνας και βελτιωμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση.
  • Mi Vacuum Cleaner G10 – πανίσχυρη σκούπα χειρός που δίνει έως 65 λεπτά συνεχόμενου καθαρίσματος
  • Mi Robot Vacuum Mop Pro Black, με 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, προστασία πατώματος
  • Mi Portable Photo Printer. Φορητός εκτυπωτής μεγέθους τσέπης, μπορεί να εκτυπώσει 20 φωτογραφίες με μία μόνο φόρτιση
  • Mi Body Composition Scale 2. Έξυπνη ζυγαριά για να καταγράφετε με ακρίβεια το βάρος σας και να κρατάτε πλήρες ιστορικό.
  • Mi True Wireless Earphones 2S, με ασύρματη σύνδεση, υψηλές ταχύτητες μετάδοσης για ήχο υψηλής ποιότητας και πιο καθαρές κλήσεις

Και τέλος, το νέο, συλλεκτικό εμβληματικό Redmi Note 10 PRO MFF Special Edition, επίσημο αναμνηστικό του Mi Fan Festival. Το MFF special edition κινητό αντιπροσωπεύει το περιπετειώδες πνεύμα της Xiaomi και θέλει να ενθαρρύνει τους Mi Fans να ανακαλύψουν τις άπειρες δυνατότητες που αποκτά η ζωή όταν συνδυάζεις ένα έξυπνο κινητό με το ΑΙοΤ.

Επεκτείνοντας το θέμα του απείρου, το Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition έρχεται σε ειδική συσκευασία, εμπνευσμένη από το σύμπαν. Στην πρόσοψη απεικονίζονται αστροναύτες που αιωρούνται στο διάστημα, εκφράζοντας την Xiaomi και τους Mi Fans, που ανακαλύπτουν μαζί τις άπειρες δυνατότητες της ζωής.

Η συσκευασία περιέχει επίσης μια κάρτα του Mi Fan Festival με τους αστροναύτες Mi Bunny. H πίσω όψη της κάρτας είναι ένα αυτοκόλλητο Mi Fan Festival, που μπορεί να επικολληθεί σε αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και βαλίτσες, δίνοντας μια νότα Xiaomi στις ζωές των χρηστών.

H  συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων στα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την ξενάγηση στο συναρπαστικό smart οικοσύστημα της Xiaomi ανέλαβε ο αγαπημένος stand-up comedian Λάμπρος Φισφής, ενώ οι παρευρισκόμενοι πήραν μέρος σε ένα πολύ διασκεδαστικό quiz show, με πολλά δώρα!

Όπως δήλωσε η Φιόρη Παπαναστασίου, Marketing Manager της Xiaomi στην Ελλάδα:

«Κάθε χρόνο, το Mi Fan Festival είναι όχι μόνο μια μεγάλη γιορτή για όλους μας, αλλά και μια ευκαιρία να ευχαριστήσει η Xiaomi τους χρήστες των προϊόντων της και τους συνεργάτες της σε όλον τον κόσμο. Χάρη σ’ αυτούς, η εταιρεία κατακτά συνεχώς νέες κορυφές, προκειμένου να θέτει την πιο σύγχρονη, καινοτόμα τεχνολογία στην διάθεση όλων. Και στην Ελλάδα, το Mi Fan Festival εξελίσσεται σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή θεσμό, μέσα από τον οποίο οι fans της Xiaomi μοιράζονται εμπειρίες και ανακαλύπτουν μεγάλες προσφορές για τα συναρπαστικά, smart προϊόντα της».

 Σχετικά με το Mi Fan Festival 2021

Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στη θεματική ενότητα «Ανακάλυψε τις Δυνατότητες». Για να προωθήσει το πνεύμα του μηνύματος αυτού, η Xiaomi θα λανσάρει μια σειρά από διαδικτυακές καμπάνιες, καλώντας τους Mi Fans να συζητήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πώς τα προϊόντα της Xiaomi έχουν συμβάλει θετικά στις ζωές τους, με τους φίλους και τις οικογένειές τους. H παγκόσμια αυτή γιορτή ξεκίνησε στις 6 Απριλίου με ειδικές προσφορές ύψους άνω των 147 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσα από τους επίσημους διανομείς. Η Xiaomi θα συνεργαστεί με πάνω από 70 ψηφιακές πλατφόρμες και 300 λιανέμπορους εκτός διαδικτύου σε 59 χώρες ώστε να φέρει στους Mi Fans όλου του κόσμου τα πιο καινοτόμα προϊόντα σε απίθανες τιμές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights