Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ «Ψηφιακή Μέριμνα»: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher των 200€ για αγορά Tablet ή Laptop σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

«Ψηφιακή Μέριμνα»: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher των 200€ για αγορά Tablet ή Laptop σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Την επιταγή (voucher) των 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop μπορούν να εξαργυρώσουν από σήμερα οι Δικαιούχοι μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», το οποίο στηρίζουν ενεργά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι Δικαιούχοι που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο[1]. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να έχουν Wi-Fi όπου κι αν βρίσκονται, διατίθεται σε προσφορά το COSMOTE 4G Pocket WiFi, από 99€ στα 79€, έως τις 30 Ιουλίου 2021, με ενσωματωμένη κάρτα SIM με 50GB για 6 μήνες και με δυνατότητα σύνδεσης στο internet έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα.

Οι Δικαιούχοι του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) και να αγοράσουν το Tablet ή Laptop που επιθυμούν είτε απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE και 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τη συσκευή θα την παραλάβουν δωρεάν στον χώρο τους. Εναλλακτικά, μπορούν, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και με την επιταγή (voucher) να πραγματοποιήσουν την αγορά τους. Η εξαργύρωση της επιταγής μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

Εάν κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ’ αυτήν της επιταγής (voucher), πρέπει να καλύψει τη διαφορά. Κάθε επιταγή αντιστοιχεί στην αγορά μίας συσκευής. Επίσης, μια οικογένεια με περισσότερα από ένα ωφελούμενα παιδιά μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία επιταγές (vouchers) για την αγορά μίας συσκευής (ανώτατο όριο οι τρεις επιταγές, δηλαδή 600€). Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκονται σε κάθε περιοχή και σε κάθε γειτονιά της  Ελλάδας, οι Δικαιούχοι θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από Tablets και Laptops που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Μπορούν να το συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ και Περιφερειακά για ακόμα καλύτερη εμπειρία τηλεκπαίδευσης. Στηρίζοντας το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνουν την τεχνολογία ακόμα πιο κοντά στους μαθητές και τους φοιτητές και συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Η «Ψηφιακή Μέριμνα», που υλοποιείται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα

[1] Το δώρο των 12GB ισχύει για αγορές έως 30/07/2021, περιλαμβάνει νέο πακέτο σύνδεσης COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only pack και μπορεί να καταναλωθεί σε διάστημα 12 μηνών από την στιγμή της ενεργοποίησης. Σε περίπτωση που περάσει το διάστημα των 12 μηνών, τελειώσει ο όγκος των 12GB ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή επιθυμεί, ο συνδρομητής θα μπορεί να αγοράσει επιπλέον πακέτα GBs, μέσω του My COSMOTE App και στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights