Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Σπουδαία επιτυχία για τη Xiaomi το Mi Fan Festival 2021

Σπουδαία επιτυχία για τη Xiaomi το Mi Fan Festival 2021

απο Kostas Gliatiotis

H Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, συνεργάστηκε με περισσότερες από 70 online πλατφόρμες και 300 offline συνεργάτες* σε 59 αγορές για να γιορτάσει το Mi Fan Festival (MFF) μέσω μιας παγκόσμιας εμπειρίας πωλήσεων που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου. Μέχρι και τις 12 Απριλίου, σε όλες τις αγορές του εξωτερικού (πλην  της Ινδίας) πωλήθηκαν πάνω από 3.05 εκ. smartphones, 1.94 εκ. συσκευές του οικοσυστήματος, σχεδόν 794.000 έξυπνες οικιακές συσκευές και 799.000 smart wearables. Με τη συμμετοχή τους, οι Mi Fans και οι καταναλωτές από όλο το κόσμο, εξέφρασαν το στόχο της εταιρείας να παρέχει καινοτομία και έξυπνο lifestyle για όλους.

Ο ετήσιος εορτασμός του MFF για τους χρήστες Xiaomi, υπογραμμίζει την επιτυχία  της εταιρείας να έρχεται πιο κοντά με τους χρήστες της. Κατά τη διάρκεια του απογευματινού πάρτι του MFF που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα στις 6 Απριλίου, ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO της Xiaomi, Lei Jun, σχολίασε: “Κοιτώντας πίσω στα τελευταία 11 χρόνια, αυτό που πιστεύω ότι πραγματικά έχει σημασία για την Xiaomi είναι πως επιλέξαμε ένα πολύ διαφορετικό μονοπάτι, το οποίο μας επιτρέπει να γινόμαστε παντοτινοί φίλοι με τους χρήστες μας. Ήταν αρκετές οι φορές που αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, όμως οι Mi Fans έδειξαν τη φιλία τους, την ανιδιοτελή υποστήριξη και την διάθεση τους είναι πάντα στο πλευρό μας”. Ο Lei Jun, σε συζητήσεις του με τους Mi Fans, τόνισε πως η Xiaomi θα μείνει πιστή στο μοντέλο “Συμμετοχή Χρήστη στο R&D” μέσα από το οποίο οι Mi Fans θα παίξουν ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο, συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρείας και βιώνοντας οι ίδιοι τη νέα δεκαετία της Xiaomi.

Δημοφιλή προϊόντα κατά τη διάρκεια του MFF 2021

Mi 11 Ultra: Με τριπλή κάμερα,  το Mi Ultra 11, η κορυφαία ναυαρχίδα της Xiaomi, προσφέρει άψογη ποιότητα φωτογραφίας και λήψη βίντεο. Η 6.81 ιντσών, 120Hz WQHD+ Samsung AMOLED quad-curved DotDisplay κατασκευασμένη από E4, δίνει στο Mi 11 Ultra εκπληκτική απόδοση χρωμάτων. Η AMOLED οπίσθια οθόνη 1,1 ιντσών αποτελεί ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες αλλά και προεπισκόπηση της λήψης selfie. To Mi 11 Ultra είναι εξοπλισμένο με την mobile πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 888 που παρέχει στη συσκευή κορυφαίες επιδόσεις. Η ενσύρματη στα 67W και ασύρματη στα 67W τεχνολογία turbo charging, εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του Mi 11 Ultra σε μόλις 36 λεπτά.

Mi 11i: Το Mi 11i είναι το πρώτο smartphone της Xiaomi που διαθέτει διπλά ηχεία και σύστημα Dolby Atmos®, προσφέροντας μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία στους χρήστες. Η μακράς διάρκειας 4,520mAh (typ) μπαταρία  και η ταχεία φόρτιση 33W επιτρέπουν στη συσκευή να λειτουργεί όλη μέρα, ενω νέος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 888, συμβάλει στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της συσκευής. Παράλληλα, ο λεπτός σχεδιασμός και το γυάλινο σώμα της συσκευής παρέχουν στους χρήστες επιπλέον άνεση στο χέρι.

Mi 11 Lite 5G και Mi 11 Lite: Τα πανάλαφρα και στυλάτα Mi 11 Lite 5G και Mi 11 Lite με τρομερές επιδόσεις, είναι φτιαγμένα για τους νέους trendsetters. Με εξωπραγματική απόδοση κάμερας, αμφότερες οι συσκευές επιτρέπουν στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες επιπέδου studio μέσα από μια  συσκευή τσέπης. Η 6.55 ιντσών οθόνη AMOLED DotDisplay με υποστήριξη 10-bit TrueColor εξασφαλίζει άριστη απόδοση χρωμάτων και στις δύο συσκευές.

Mi Smart Band 6: Το Mi Smart Band 6 είναι η νεότερη έκδοση του γνωστού σε όλους fitness tracker και προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση. Με σειρά από αθλητικές δραστηριότητες, το Mi Smart Band 6 είναι ο ιδανικός σύντροφος στη γυμναστική σας. Παράλληλα βοηθά στη μέτρηση της οξυγόνωσης του αίματος και των παλμών της καρδιάς καθώς και στην παρακολούθηση του ύπνου.

Mi Smart Projector 2 Pro: Με ποιότητα εικόνας 1920 x 1080 FHD, ενσωματωμένα ηχεία 10W με DTS-HD και υποστήριξη Dolby Audio™, το Mi Smart Projector 2 Pro σας προσφέρει εμπειρία κινηματογράφου μέσα στο σπίτι. Το Omni-directional keystone correction κάνει πανεύκολη την εγκατάσταση και τοποθέτηση του, ενώ το λειτουργικό σύστημα Android TV™ επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν ατελείωτη ψυχαγωγία στο σπίτι.

Redmi Note 10 Pro: Διαθέτοντας μια από τις κάμερες με την υψηλότερη ανάλυση και σειρά από ρυθμίσεις, το Redmi Note 10 Pro προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας στην mid-range κατηγορία, μαζί με εκπληκτικό σχεδιασμό και σειρά χρωματικών επιλογών. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τον Qualcomm® Snapdragon™️ 732G, έναν από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές 4G, που παρέχει υψηλή απόδοση στο  Redmi Note 10 Pro.

Redmi Note 10S και Redmi Note 10: Τα Redmi Note 10S και Redmi Note 10 έχουν ανανεωμένο σχεδιασμό και κλασικά χρώματα. Με τετραπλή κάμερα, αμφότερες οι συσκευές μπορούν να απαθανατίσουν φανταστικές κοντινές ή μακρινές φωτογραφίες. Το Redmi Note 10S είναι εξοπλισμένο με τον MediaTek Helio G95, που του δίνει υψηλή απόδοση ενώ το Redmi Note 10 είναι εξοπλισμένο με τον ταχύτατο Qualcomm® Snapdragon™ 678.

Redmi Note 10 5G: Το Redmi Note 10 5G φέρνει την τεχνολογία 5G σε όλους τους χρήστες σε προσιτή τιμή ενώ παράλληλα παρέχει υπέροχη εμπειρία χρήστη και κατανάλωση μπαταρίας. Η βασική κάμερα των 48MP, η macro camera 2MP και ο αισθητήρας βάθους 2MP κάνουν τη φωτογραφία παιχνιδάκι. Το Redmi Note 10 5G είναι εξοπλισμένο με μιας μακράς διάρκειας μπαταρία μεγέθους 5,000mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights