Αρχικη APPS / GAMES Samsung Health App με νέες δυνατότητες

Samsung Health App με νέες δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

Η εφαρμογή Samsung Health είναι για την εταιρεία, το «μέσο» με το οποίο βοηθάει τους ιδιοκτήτες των Smartphone και Wearables προϊόντων της να παρακολουθήσουν και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Προκειμένου να το πετύχει αυτό με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, η εφαρμογή αλλά και τα νεότερα Smartwatch της Samsung έχουν αποκτήσει πλέον δύο ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμες δυνατότητες. Η μια από αυτές μας βοηθάει να παρακολοθούμε την πίεση μας, και η δεύτερη επιτρέπει στο Smartwatch μας να δημιουργεί ένα… καρδιογράφημα.

Οι νέες αυτές δυνατότητες, είναι διαθέσιμες στα Galaxy Watch Active 2 και Galaxy Watch 3, καθώς και σε νεότερα Smartwatch της Samsung, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Samsung Health και ένα από τα Smartphone της.

Προκειμένου η ακρίβεια των μετρήσεων να είναι η καλύτερη δυνατή, για την μέτρηση της πίεσης, πρέπει κάθε 28 ημέρες να χρησιμοποιείται ένα κανονικό πιεσόμετρο για την δημιουργία τιμών αναφοράς. Με αυτόν τον τρόπο, το Samsung Health διασφαλίζει πάντα ότι θα έχει ένα «μέτρο σύγκρισης» προκειμένου να παρακολουθεί σωστά την πίεση μας.

Στην συνέχεια το Smartwatch μας μπορεί να μετρήσει την πίεση και να την καταγράφει σε ιστορικό, το οποίο και μπορούμε να χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε την κατάσταση και την πρόοδο της φυσικής μας κατάστασης.

Για την δημιουργία του καρδιογραφήματος, η διαδικασία είναι πιο απλή, αφού βασίζεται στην ιδιαίτερη ακρίβεια των αισθητήρων που παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ιδιοκτήτης του συμβατού Smartwatch είναι να το έχει σχετικά … σφιχτά στο χέρι του προκειμένου να γίνει σωστά η μέτρηση. Όπως και σε κάθε είδους αντίστοιχη διαδικασία, για την σωστή δημιουργία του καρδιογραφήματος είναι καλό οι μετρήσεις να γίνονται χωρίς να μιλάμε, με το χέρι μας σταθερό και ελεύθερο.

Φυσικά και για το καρδιογράφημα, η εφαρμογή Samsung Health δημιουργεί ένα πλήρες ιστορικό των μετρήσεων μας.

Για όλους όσους είναι ανάμεσα σε 22 και 55 χρονών, και η σωστή φυσική κατάσταση και η παρακολούθηση της άθλησης και βελτίωσης της καθημερινότητας τους είναι σημαντική, η Samsung προσφέρει δύο ακόμα πολύ χρήσιμες δυνατότητες. Είναι διαθέσιμες στα νεότερα Galaxy Watch 3 και Watch Active 2 σε συνδυασμό με κάποιο από τα εντυπωσιακά Smartphones της εταιρείας.

Sponsored By Samsung

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights