Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Gartner Peer Insights 2021: Κορυφαία επιλογή των πελατών o εξοπλισμός της Huawei

Gartner Peer Insights 2021: Κορυφαία επιλογή των πελατών o εξοπλισμός της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αναγνώρισή της ως κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού Wired και Wireless LAN για το 2021 σύμφωνα με το Gartner Peer Insights, στην κατηγορία Customers’ Choice. Ως ο μοναδικός πάροχος εκτός Βόρειας Αμερικής με αυτή τη διάκριση, η Huawei συγκέντρωσε 4,8 / 5 αστέρια με βάση 191 αξιολογήσεις πελατών (από τον Μάρτιο του 2021) στην πλατφόρμα Gartner Peer Insights.

Η Huawei νιώθει περήφανη που κατάφερε να συγκεντρώσει  αρκετές αξιολογήσεις πελατών με υψηλή βαθμολογία λόγω των εξαιρετικά ανταγωνιστικών της προσφορών σε δίκτυα campus αλλά και της εξαιρετικής της απόδοσης παγκοσμίως. Η Huawei διακρίθηκε σε τέσσερεις από τις πέντε κατηγοριοποιήσεις πελατών (εξαιρουμένης της Βόρειας Αμερικής) με βάση τα δημογραφικά στοιχεία των κριτών – Midsize Enterprise (50M – 1B USD), Υπηρεσίες, Ασία / Ειρηνικός και Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ( ΕΜΕΑ).

Από τις 31 Μαρτίου 2021, πελάτες από ένα ευρύ φάσμα τομέων (όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι μεταφορές και οι κατασκευές) έχουν αξιολογήσει τη λύση CloudCampus της Huawei και τις πλήρεις σειρές προϊόντων όπως (CloudEngine S, AirEngine Wi-Fi 6 APs, iMaster NCE-CampusInsight και iMaster NCE-Campus) μέσα από το Gartner Peer Insights. Εκτίμησαν τη λειτουργικότητα του προϊόντος, την ανάπτυξη, το O&M και την υποστήριξη υπηρεσιών δικτύου campus. Πιστεύουμε ότι τα εντυπωσιακά τους σχόλια χάρισαν μια παγκόσμια αναγνώριση στην Huawei  σε επίπεδο επιρροής του κλάδου, της κλίμακας ανάπτυξης και τις προοπτικές εμπορικής χρήσης.

Το Gartner Peer Insights είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολογήσεων λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής από IT επαγγελματίες και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων τεχνολογίας. Ο στόχος της είναι να  βοηθήσει τους Διευθυντές ΙΤ να  λάβουν πιο διορατικές αποφάσεις και τους παρόχους τεχνολογίας να βελτιώσουν τα προϊόντα τους λαμβάνοντας αντικειμενικά και αμερόληπτα σχόλια από τους πελάτες τους. Το Gartner Peer Insights περιλαμβάνει περισσότερες από 350.000 επιβεβαιωμένες κριτικές σε περισσότερες από 355 αγορές.

«Μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε καλύτερες λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και λαμβάνουν την αναγνώρισή τους. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που αναδειχθήκαμε ως 2021 Gartner Peer Insights Customer Choice» ανέφερε ο Li Xing, Πρόεδρος του τμήματος Huawei Campus Νetwork. «Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και να καινοτομούμε συνεχώς. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τους πελάτες μας ώστε να αποκτήσουν ένα πλήρως ασύρματο και έξυπνο δίκτυο cloud campus. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα ευγνώμονες για τα σχόλια που λαμβάνουμε μέσω του Gartner Peer Insights.»

Τα ακόλουθα σχόλια από πελάτες συνέβαλαν στη διάκριση της Huawei:

«Το Huawei iMaster NCE αναπτύσσεται στο cloud data center και παρέχει αυτόματη διαχείριση ολόκληρου του δικτύου. Το προσωπικό O&M δεν χρειάζεται να εκτελεί εντολές, κάτι που διευκολύνει τη διαχείριση. Επιπλέον, τα τερματικά IoT μπορούν να αναγνωριστούν για γρήγορη πιστοποίηση συσκευών και χρηστών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του δικτύου.» Σχόλια από μηχανικό πληροφορικής στον τομέα της παραγωγής (Link, στις 23 Μαρτίου 2021).

«H εταιρεία μου και η Huawei είναι μακροπρόθεσμοι στρατηγικοί συνεργάτες. Η Huawei ξεχώρισε από τους υπόλοιπους προμηθευτές και κέρδισε το έργο κατασκευής δικτύου του κτιρίου μας. Τα Wi-Fi 6 AP της Huawei διατηρούν υψηλή απόδοση, όπως και γρήγορη ταχύτητα,  χαμηλό latency, μεγάλο εύρος ζώνης και σταθερή περιαγωγή, τόσο σε δοκιμές PoC όσο και σε πραγματικά ασύρματα δίκτυα. Η ομάδα παράδοσης της Huawei είναι πολύ επαγγελματική και ολοκληρώνει γρήγορα τον σχεδιασμό ασύρματου δικτύου ολόκληρου του κτιρίου μέσω της ειδικής εφαρμογής τους. Η πραγματική εμπειρία είναι εξαιρετική.» Σχόλια ΙΤ Διευθυντή στον κλάδο των επικοινωνιών (Link, από 26 Μαρτίου 2021).

«Η συνολική εμπειρία του Huawei CampusInsight είναι εξαιρετική. Η διεπαφή διαχείρισης web είναι καθαρή και περιεκτική. Η λειτουργικότητα της πλατφόρμας είναι χρήσιμη, γεγονός που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ΙΤ ομάδας μας.» Σχόλια CIO στον κλάδο των μεταφορών (Link, από τις 22 Μαρτίου 2021).

Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών απορρέει από τη συνεχιζόμενη καινοτομία και την ηγεσία της Huawei στον τομέα campus network.

Τον Μάρτιο του 2021, η Huawei ανακοίνωσε την πρόσφατα αναβαθμισμένη, λύση CloudCampus 3.0, η οποία προσφέρει ξεχωριστές λειτουργίες, όπως πλήρως ασύρματη δικτύωση, ένα παγκόσμιο δίκτυο με SD-WAN για διασύνδεση υψηλών ταχυτήτων, διαχείριση cloud που βασίζεται σε SDN και έξυπνο O&M που επικεντρώνεται στον χρήστη και στην εφαρμογή.

Η Huawei κυκλοφόρησε επίσης  νέα προϊόντα campus network, όπως το AirEngine Wi-Fi 6, CloudEngine S multi-GE switches, Wi-Fi 6 CPEs και NetEngine AR8000. Αυτές οι νέες προσθήκες εξυπηρετούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για να εμπνεύσουν την οργανωτική καινοτομία, να απελευθερώσουν την αξία των δεδομένων, να βελτιώσουν την αποδοτικότητα O&M και να διασφαλίσουν σταθερές και αξιόπιστες υπηρεσίες στην εποχή του cloud.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Huawei CloudCampus Solution.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights