Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Riot Games & Netflix: Nέο κλιπ από την animated σειρά

Riot Games & Netflix: Nέο κλιπ από την animated σειρά

απο Kostas Gliatiotis

Riot Games δίνει το «παρών» στη GEEKED WEEK του Netflix, καθώς, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) θα προβληθεί ένα νέο αποκλειστικό βίντεο από το Arcane.

Στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας της GEEKED WEEK (που είναι αφιερωμένη στο gaming) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση ένα νέο κλιπ από την animated σειρά με θέμα το League of Legends. Μπορείτε να δείτε το livestream στους λογαριασμούς του GEEKED σε Twitter, Tiktok και Facebook αλλά και στα κανάλια του Netflix σε Twitch και Youtube.

Για εκείνους που θέλουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Arcane, θα ανέβει στα κανάλια της Riot Games ένα βίντεο Q&A με τους δημιουργούς του Arcane Christian Linke και Alex Yee. Στις 20:20 της ίδιας μέρας θα εμφανιστούν και στο livestream της GEEKED WEEK για να δώσουν μερικές επιπλέον πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι στους λογαριασμούς του League of Legends και της Riot Games στα social media για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Arcane.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights