Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Ultra Θερμοκρασία και επιδόσεις (video)

Xiaomi Mi 11 Ultra Θερμοκρασία και επιδόσεις (video)

απο Kostas Gliatiotis

Ο Snapdragon 888 επεξεργαστής της Qualcomm είναι αυτή τη στιγμή θεωρητικά ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο των Android Smartphones. Όμως έχει συγκεκριμένα προβλήματα με την θερμοκρασία λειτουργίας του αλλά και την κατανάλωση ενέργειας. Το Xiaomi Mi 11 Ultra είναι αντίστοιχα το καλύτερο Smartphone της εταιρείας, και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διαχειριστεί την θερμοκρασία που παράγει.

Στις νεότερες εκδόσεις λογισμικού, φαίνεται ότι έχει αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις επιδόσεις και την κατανάλωση του προκειμένου να περιορίσει το συγκεκριμένο “πρόβλημα”. Δοκιμάζουμε λοιπόν συγκεκριμένα Benchmarks πριν και μετά την αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για τις συσκευές που κυκλοφορούν επίσημα στη χώρα μας. Το Geekbench “μετράει” την απόδοση των 8 πυρήνων επεξεργασίας, το 3D Mark την απόδοση της Adreno 660 GPU και το PC Mark δίνει μια συνολική εικόνα των επιδόσεων και της απόδοσης του Mi 11 Ultra.

Η διαφορά πριν και μετά την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού, δεν υπάρχει σε κάποια μορφή που να είναι αντιληπτή σε καθημερινή χρήση, και όπως είναι αναμενόμενο και λογικό, οι επιδόσεις του Snapdragon 888 είναι υπερ αρκετές για τις ανάγκες του MIUI 12.5 και του Android 11 αλλά και κάθε εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights