Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ TCL Series C τηλεοράσεις: Συνδυασμός κορυφαίων τεχνολογιών

TCL Series C τηλεοράσεις: Συνδυασμός κορυφαίων τεχνολογιών

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι στη χώρα μας η TCL είναι λιγότερο γνωστή μέχρι στιγμής (και σίγουρα λιγότερο από ότι θα έπρεπε…), η εταιρεία παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, και μάλιστα κατασκευάζει Panels και για άλλες εταιρείες, χωρίς να το… φωνάζει. Φυσικά, φροντίζει ώστε οι τηλεοράσεις της να είναι όσο ξεχωριστές “πρέπει” ώστε να δείξει τι μπορεί να πετύχει, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Η εταιρεία ετοίμασε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της νέας σειράς C στη χώρα μας, στην οποία είχαμε την δυνατότητα να παρεβρεθούμε.

Ο ιδανικός συνδυασμός.

Η νέα σειρά της TCL, εκμεταλλεύεται με ιδανικό τρόπο θα μπορούσε να πει κανείς, τα πλεονεκτήματα διαφορετικών “τεχνολογιών” προκειμένου να είναι τελικά ένα κορυφαίο σύνολο. Με έναν έξυπνο συνδυσμό λοιπόν Mini LED φωτισμού με 120 διαφορετικά Local zones, και τα πλεονεκτήματα της QLED τεχνολογίας, η σειρά C προσφέρει μια πραγματικά κορυφαία εμπειρία θέασης. Ένας τρόπος να το… ξεχωρίσει εύκολα κάποιος αυτό, είναι να κοιτάξει υπό γωνία την νέα τηλεόραση ενώ αυτή προβάλει μαύρο περιεχόμενο. Αν δεν γνωρίζει ήδη την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Panel της, θα είναι πολύ εύκολο να θεωρήσει ότι πρόκειται για μια OLED υλοποίηση. Το ότι αυτός ο διαχωρισμός είναι πλέον “δύσκολος” να γίνει οπτικά, είναι η καλύτερη απόδειξη της σωστής επιλογής που έχει κάνει η TCL.

Όμως μια τηλεόραση στην εποχή μας, είναι το κύριο στοιχείο της συνολικής “ψυχαγωγίας” μας, και πρέπει να έρχεται με πολλές επιπλέον δυνατότητες εκτός προφανώς του να προβάλει ελέυθερα τηλεοπτικά κανάλια. Εδώ η TCL συνεχίζει να τονίζει την στενή συνεργασία της με την Google, και τα πλεονεκτήματα που έχει η Android TV πλατφόρμα στο πλήθος αλλά και την ποιότητα των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες.

Για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς C, η TCL έχει φροντίσει ώστε και ο ήχος να αποτελεί επίσης προτεραιότητα. Έτσι λοιπόν υπάρχει ένα ενσωματωμένο Soundbad της Oknyo ακριβώς κάτω από το Panel της τηλεόρασης αλλά και ένα έξυπνα ενσωματωμένο Sub Woofer στο πίσω μέρος της. Η τοποθέτηση του δεύτερου είναι ιδιαίτερα πρακτική, αφού εκμεταλλεύεται τον χώρο και την απόσταση απο τον τοίχο που συνήθως υπάρχει πίσω από την τηλεόραση, για ένα πιο “έντονο” αλλά και ποιοτικό μπάσο.

Φυσικά, ολα τα μοντέλα της σειράς C, έρχονται με την υποστήριξη των προτύπων που θεωρούνται δεδομένα για την εντυπωσιακή και σωστή αναπαραγωγή περιεχομένου. Με υποστήριξη για Dolby Vision, HDR10+ έχουν την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου όπως το Youtube (προφανώς…) αλλά και υπηρεσίες όπως το Netflix και το Amazon Prime.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights