Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η realme στο TOP 5 μεταξύ των εταιρειών smartphone στην Ευρώπη

Η realme στο TOP 5 μεταξύ των εταιρειών smartphone στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κατατάσσεται στη 5η θέση μεταξύ των εταιρειών smartphone στην Ευρώπη για το 2ο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις αποστολές smartphone, με αύξηση 1800% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Strategy Analytics.

Europe Q2, 2021 Smartphone Shipments by Vendor (Graphic: Business Wire)

Από την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019, η realme αναδείχθηκε γρήγορα στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η τεχνολογική μάρκα μπήκε στις TOP 5 μάρκες smartphone στην Ευρώπη, καταγράφοντας ρυθμό ανάπτυξης 1800% σε ετήσια βάση. Συμπληρώνοντας το ευρωπαϊκό top 5, η realme είχε ένα δυναμικό τρίμηνο, αποστέλλοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

 

Αυτή η δυναμική ανάπτυξη, που σπάνια παρατηρείται στον τομέα των κατασκευαστών smartphones, συνεχίζεται για τη realme. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα, η realme έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους χρήστες σπουδαία προϊόντα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights