Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Watch 4 Classic | unboxing

Samsung Galaxy Watch 4 Classic | unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Το Samsung Galaxy Watch 4 Classic είναι το νεότερο και θεωρητικά καλύτερο Smartwatch της εταιρείας, μαζί με την “απλή” έκδοση του. Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε πρώτη φορά στο Unboxing video του. Το Tizen OS έχει αντικατασταθεί πλέον από το WearOS της Google, την έκδοση του Android 11 που έχει σχεδιαστεί ειδικά για έξυπνα ρολόγια. Πάνω από αυτό όμως, η Κορεάτικη εταιρεία έχει σχεδιάσει μια επίσης custom έκδοση του OneUI γραφικού περιβάλλοντος, προσαρμοσμένη και αυτή στις ανάγκες του Galaxy Watch 4.

Θεωρητικά, οι αλλαγές είναι ακόμα περισσότερες, με μια νέα οθόνη με υψηλότερη ανάλυση στα 450×450 pixels, και την ίδια “διαγώνιο” στην 1.4 ίντσες. Εκτός από πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, το Galaxy Watch 4 Classic έρχεται με πιστοποίηση MIL-STD810G με την εταιρεία όμως να τονίζει ότι δεν περιλαμβάνει την βελτιωμένη ανθεκτικότητα σε υπερβολικά σκληρές συνθήκες.

Το νεότερο Smartwatch της Samsung, συνεχίζει να χρειάζεται την εφαρμογή Galaxy Wearable για να συνδεθεί με ένα Smartphone, και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στο Google Play Store για Android συσκευές, όχι όμως και για iOS προϊόντα της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights