Αρχικη APPS / GAMES Ηθοποιοί από το Lucifer, το Maleficent και το Harry Potter φέρνουν στη ζωή τους χαρακτήρες του Arcane

Ηθοποιοί από το Lucifer, το Maleficent και το Harry Potter φέρνουν στη ζωή τους χαρακτήρες του Arcane

απο Kostas Gliatiotis

Το Netflix και η Riot Games ανακοίνωσαν κάποιους από τους ηθοποιούς που θα δώσουν ζωή στους χαρακτήρες του League of Legends, στη σειρά κινουμένων σχεδίων Arcane. Δημοφιλείς ηθοποιοί του Hollywood όπως η Hailee Steinfeld (Bumblebee), η Ella Purnell (Maleficent) και ο Kevin Alejandro (Lucifer) θα χαρίσουν τις φωνές τους σε χαρακτήρες της σειράς. Εκτός από τους ηθοποιούς που θα είναι μέρος της ομάδας, ανακοινώθηκαν και αρκετά ονόματα χαρακτήρων που εμφανιστούν στη σειρά. Η σειρά Arcane, που είναι εμπνευσμένη από το πασίγνωστο παιχνίδι League of Legends, θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.

H πλοκή της σειράς επικεντρώνεται στο παρελθόν της Vi και της Jinx – δύο εμβληματικών ηρώων του League of Legends – και στη δύναμη εκείνη που θα τις χωρίσει. Η ιστορία εξελίσσεται στην ουτοπική γη του Piltover και στον καταπιεσμένο υπόκοσμο του Zaun. Την ανάπτυξη και την παραγωγή της σειράς κινουμένων σχεδίων ανέλαβε η Riot Games σε συνεργασία με την Fortiche Productions.

Η ηθοποιός Hailee Steinfeld παραχωρεί τη φωνή της στη Vi, της ηρωίδας του League που πολεμά με δύο τεράστια μεταλλικά γάντια. H Hailee είναι γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία Bumblebee και τη σειρά Dickinson, που ακολουθεί τα βήματα της νεαρής συγγραφέως Emily Dickinson.

Την Jinx, την έτερη πρωταγωνίστρια της σειράς, θα φέρει στη ζωή η Λονδρέζα ηθοποιός Ella Purnell που πρωταγωνίστησε στα Maleficent, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, The Legend of Tarzan και Army of the Dead. Μάλιστα έχει δανείσει τη φωνή της και στη σειρά Star Trek: Prodigy series.

Ο Kevin Alejandro, γνωστός για τους ρόλους τους στις σειρές Arrow, Lucifer, Grey’s Anatomy και True Blood, είναι ένας ακόμα γνωστός ηθοποιός που θα χαρίσει τη φωνή του σε ένα ακόμα μέλος της ομάδας, στον εφευρέτη Jayce.

Ένας ακόμα χαρακτήρας της σειράς θα είναι και η Caitlyn, η αστυνομικός και συνεργάτιδα της Vi την οποία θα υποδυθεί η Katie Leung (Harry Potter). Ο Harry Lloyd, γνωστός ως Charles Xavier στη σειρά Legion και Viserys Targaryen στην 1η σεζόν του Game of Thrones, είναι ο τελευταίος ηθοποιός του cast καθώς θα υποδυθεί τον Viktor.

 

Οι Silco, Mel και Vander είναι τρία νέα ονόματα που εμφανίζονται στη λίστα χαρακτήρων του Arcane. Τους ρόλους αυτούς έχουν αναλάβει ο Jason Spisak του Young Justice (Silco), η Toks Olagundoye από τα Castle, Castlevania και DuckTales (Mel) και ο JB Blanc, γνωστός για την παρουσία του στις σειρές Breaking Bad και Better Call Saul (Vander).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights