Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi Μπαταρία και εφαρμογές

Xiaomi Μπαταρία και εφαρμογές

απο Kostas Gliatiotis

Όπως σχεδόν κάθε Android Smartphone, έτσι και αυτά της Xiaomi, έχουν συγκεκριμένες επιλογές για την διαχείριση ενέργειας και τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει. Μετά λοιπόν το αντίστοιχο βίντεο για τις συσκευές της Samsung και τις επιλογές που προσφέρει το OneUI, ήρθε η ώρα να δούμε και το MIUI 12.5 και τον τρόπο που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει. Οι επιλογές αυτές είναι διαθέσιμες σε όλα τα νεότερα Smartphones της εταιρείας όπως τα Mi 11, Mi 11i, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G, Redmi Note 10 Pro, αλλά και στις συσκευές της Poco, όπως τα Poco X3, Poco X3 Pro, Poco F3, Poco M3, Poco M3 pro.

Ο σκοπός είναι να περιορίζεται η αυτόματη εκτέλεση εφαρμογών όταν το Smartphone μας βρίσκεται σε αναμονή, προκειμένου να μην καταναλώνουν άσκοπα την μπαταρία. Οι επιλογές που προσφέρει το MIUI 12.5 είναι εντυπωσιακά πολλές και διαφορετικές ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούμε κάθε εφαρμογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights