Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SAMSUNG GALAXY Z FOLD3 ΚΑΙ Z FLIP3 5G: ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

SAMSUNG GALAXY Z FOLD3 ΚΑΙ Z FLIP3 5G: ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

απο Kostas Gliatiotis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Η Samsung πριν από δύο χρόνια έκανε με το Samsung Galaxy Ζ Fold το βήμα για την είσοδο στη νέα αγορά των αναδιπλούμενων κινητών. Σήμερα η Samsung με το  Samsung Galaxy Z Fold3 5G και το Samsung Galaxy Z Flip3 5G δείχνει πως συνεχίζει να βελτιώνει την ιδέα των πρώτων Samsung Galaxy Z Fold και Flip με τα δύο νέα Foldables.

Από την βελτιωμένη ανθεκτικότητα, την πιστοποίηση IPX8* για ανθεκτικότητα στο νερό και όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις εμπειρίας χρήστη προκειμένου οι εφαρμογές να εκμεταλλεύονται τις διαφορετικές αυτές οθόνη για ευκολία και χρηστικότητα.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Για αυτούς που δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στο design ενός Smartphone, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι μία καλή επιλογή. Σχεδιασμένο να εκμεταλλεύεται την αναδιπλούμενη οθόνη του, για να μειώσει εντυπωσιακά τις εξωτερικές του διαστάσεις όταν είναι κλειστό.

Έρχεται και σε διαφορετικά χρώματα, για να μπορεί να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει και εκφράζει καλύτερα το δικό του προσωπικό στυλ.

Όμως δεν κάνει και καμία παραχώρηση σε αυτά που έχουν σημασία σε ένα Smartphone προσφέροντας εκπληκτικές κάμερες, και επιδόσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις. Η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη έχει και αυτή υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και έρχεται με αυξημένη αντοχή αλλά και υψηλότερη φωτεινότητα σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Με τη λειτουργία Flex, το Samsung Galaxy Z Flip3 μπορεί να εκμεταλλευτεί την οθόνη αυτή με τρόπους που μέχρι πριν κάποια χρόνια ήταν … αδύνατον σε ένα Smartphone.

Η εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip3 5G, έχει μεγαλώσει σε σχέση με το Samsung Galaxy Z Flip, προκειμένου να είναι ακόμα πιο εύκολο να δει κανείς γρήγορα τις ειδοποιήσεις  του, ποιος τον καλεί, αλλά ακόμα και να βγάλει φωτογραφίες με τις δύο κάμερες του Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Όλες αυτές οι αλλαγές και βελτιώσεις «κρύβονται» μέσα σε ένα πλαίσιο που είναι σχεδιασμένο να … αντέχει την καθημερινή χρήση. Από την βελτιωμένη ακαμψία του μεταλλικού πλαισίου του αρχικού μοντέλου, τον βελτιωμένο μηχανισμό αναδίπλωσης και φυσικά την πιστοποίηση IPX8 που κάνει τον ιδιοκτήτη του Samsung Galaxy Z Flip3 5G να μην αγχώνεται για μικρά ατυχήματα με νερό.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Σχεδιασμένο για αυτούς που αναζητούν ένα εργαλείο δουλειάς, για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους. Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G συνδυάζει τις επιδόσεις, την ευχρηστία και μια εκπληκτική οθόνη, για αυτούς που θέλουν να ολοκληρώσουν το επαγγελματικό κομμάτι πιο εύκολα και άμεσα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν και τις εντυπωσιακές Multimedia δυνατότητες του. Από την ξεχωριστή εμπειρία προβολής μιας ταινίας στην οθόνη των 7.6 ιντσών, σε μια αντίστοιχη Gaming εμπειρία που συνδυάζει την οθόνη αυτή με δυνατές επιδόσεις.

Για πρώτη φορά όμως σε Samsung Galaxy foldable Smartphone, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G φέρνει  εμπειρία χρήσης και την λειτουργικότητα που προσφέρει το S-Pen (Fold Edition)**, η γνωστή πλέον γραφίδα της Samsung. Η δημιουργία σημειώσεων σε μια τόσο μεγάλη οθόνη, η υπογραφή εγγράφων, επιβεβαιώνει την «ιδιότητα» του Samsung Galaxy Z Fold3 ως ένα Smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση.

Φυσικά, και εδώ μαζί με όλες τις βελτιώσεις αυτές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, το foldable Smartphone της Samsung έρχεται πλέον με την πιστοποίηση IPΧ8*** για ανθεκτικότηταστο νερό.

Με όποιο τρόπο και αν… διπλώνει λοιπόν το επόμενο Galaxy Foldable smartphone που θα επιλέξει κάποιος, θα του προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Άλλωστε αποτελούν το «κέντρο» του οικοσυστήματος προϊόντων της εταιρείας, όπως τα Samsung Galaxy Watch και φυσικά τα ποιοτικά ασύρματα Galaxy Buds.

*Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικά κατά της σκόνης.

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικά κατά της σκόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights