Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το σήμα “Κυβερνοασφάλεια Made in Europe” του ECSO απονέμεται στην ESET

Το σήμα “Κυβερνοασφάλεια Made in Europe” του ECSO απονέμεται στην ESET

απο Kostas Gliatiotis

Η ESET είναι μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρείες κυβερνοασφάλειας στην οποία απονέμεται το σήμα «Κυβερνοασφάλεια Made in Europe» από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κυβερνοασφάλειας (European Cyber Security Organization – ECSO).

Η διάκριση υπογραμμίζει την ποιότητα και τις αξίες των Ευρωπαίων προμηθευτών προϊόντων ασφαλείας που πληρούν τα κριτήρια.

«Ως ο κορυφαίος προμηθευτής πλατφόρμας προστασίας τελικών σημείων (endpoint) με έδρα στην Ευρώπη, είμαστε ενθουσιασμένοι που μας απονέμεται αυτό το σήμα, καθώς για υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στο «σπίτι μας», την Κεντρική Ευρώπη, αλλά και στην ενίσχυση της καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή» λέει ο Andrew Lee, Διευθυντής Κυβερνητικών Υποθέσεων στην ESET. «Αν και η ESET είναι πλέον μια διεθνής εταιρεία, παραμένουμε περήφανοι για τις ευρωπαϊκές μας ρίζες και τη φήμη μας για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».

H ESET, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στην Μπρατισλάβα, εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι ψηφιακοί χρήστες παγκοσμίως μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει ολοένα και περισσότερο ο ψηφιακός κόσμος.

Σε επίπεδο ΕΕ, η ESET έχει αναπτύξει αποτελεσματικές συνεργασίες με το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και των δύο. Αυτές οι συνεργασίες έχουν επεκταθεί και στο ερευνητικό πεδίο με μεγάλα ευρωπαϊκά έργα στον τομέα των επιστημών αλλά και με οργανισμούς ασφαλείας που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του κυβερνοχώρου.

Για να αποκτήσουν το σήμα «Κυβερνοασφάλεια Made in Europe» του ECSO, οι εταιρείες πρέπει να αποδείξουν ότι:

  • η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ευρώπη.
  • η πλειοψηφία των εργαζομένων απασχολούνται στην Ευρώπη.
  • η βασική αγορά είναι η Ευρώπη, και οτι
  • τηρούνται οι 10 βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας που ορίζονται από τον για να θεωρούνται ασφαλή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών.

Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Επάρκειας και Πιστοποίησης για την Κυβερνοασφάλεια που εδρεύει στη Σλοβακία.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις σημαντικές πρωτοβουλίες της ESET στο WeLiveSecurity, το ESET Blog, ή στο λογαριασμό του ESET Research στο Twitter.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights