Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο HUAWEI nova: το πολυαναμενόμενο smartphone της HUAWEI

Νέο HUAWEI nova: το πολυαναμενόμενο smartphone της HUAWEI

απο Kostas Gliatiotis

Η HUAWEI δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων από το 2011 και τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην Ε&Α στον τομέα αυτό. Ειδικά στην κατηγορία των smartphones, η HUAWEI έχει προβεί σε πρωτοποριακές και καινοτόμες κινήσεις που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να φτάσουμε στην τεχνολογία και το design που διαθέτουν τα κινητά τηλέφωνα σήμερα. Για παράδειγμα, η HUAWEI ήταν η πρώτη που παρουσίασε κάμερα κινητού με τρεις φακούς, με το HUAWEI P20 Pro. Με τη σειρά P30 ήρθε το SuperZoom, το οποίο επέτρεψε στους καταναλωτές να πετύχουν απίστευτες λήψεις ζουμ που δεν πίστευαν ότι ήταν εφικτές με τα smartphones. Και αυτά τα δύο είναι μόνο μικρά παραδείγματα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της εταιρείας, η HUAWEI εξυπηρετεί αυτήν τη στιγμή 730 εκατομμύρια χρήστες και διασυνδέει 1 δισεκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως. Αυτά τα νούμερα μαρτυρούν τόσο την επιτυχία της HUAWEI, όσο και την εμπιστοσύνη που έχουν οι καταναλωτές σε αυτήν.

Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στους καταναλωτές και στις διεθνείς αγορές και είναι έτοιμη για το επόμενο λανσάρισμα. Για την ακρίβεια, η HUAWEI ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone στις 21 Οκτωβρίου.

Τι είναι η νέα σειρά HUAWEI nova;

Η σειρά HUAWEI nova διανύει την 6η χρονιά της, διαθέτει μερικά από τα smartphones-«ναυαρχίδες» της εταιρείας, με κομψό design, εξαιρετική κάμερα και ιδιαίτερα ανθεκτική μπαταρία. Ας δούμε μαζί τι έχει να προσφέρει η HUAWEI nova.

Η καινοτομία βρίσκεται στον πυρήνα της σειράς HUAWEI nova. Εξαρχής, η σειρά διέθετε προηγμένη τεχνολογία, τόσο ως προς το design, την κάμερα, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, τις εφαρμογές, όσο και σε πολλά άλλα.

Το ολοκαίνουργιο smartphone της HUAWEI θα ξεχωρίζει χάρη στον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της σειράς HUAWEI nova στις κομψές και ελαφριές συσκευές, στη λογική των προκατόχων του, HUAWEI nova 5T και HUAWEI nova 7.

Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς nova είναι επίσης οι premium ψυχαγωγικές εμπειρίες που προσφέρει. Μέσα από τη σειρά HUAWEI nova, η Huawei εισήγαγε επαναστατικές λειτουργίες AI beautification (αισθητικής τεχνητής νοημοσύνης) για selfies άλλου επιπέδου. Η σειρά παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικής τεχνολογίας HUAWEI, όπως μεταξύ άλλων Super Night Mode, βελτιστοποιήσεις λογισμικού και ανθεκτική μπαταρία με υποστήριξη SuperCharge.

Επόμενο μοντέλο HUAWEI nova

Από άποψη σχεδιασμού, ένα είναι βέβαιο: το νέο HUAWEI nova δεν θα απογοητεύσει! Η συσκευή θα διατεθεί σε απίστευτες αποχρώσεις και θα προσφέρει νέες υφές που έχουν προκύψει μέσα από καινοτόμες διαδικασίες κατασκευής. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο Starry Blue, θα διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο. Με το νέο nova θα τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμη και τη νύχτα, καθώς η σειρά nova της HUAWEI διέθετε πάντα πρωτοποριακή φωτογραφική τεχνολογία. Εκτός από κάμερα Ultra Vision, θα διαθέτει και τη νέα λειτουργία Continuous Front/Rear Recording για εύκολη και υψηλής ποιότητας δημιουργία βίντεο. Όπως κάθε άλλο προϊόν της Huawei, η HUAWEI nova φέρει το καινοτόμο DNA της HUAWEI, που το βοηθά να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες χρήσης σε διαφορετικά σενάρια. Η σειρά nova επιτρέπει επίσης τη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών, προκειμένου το smartphone να μπορεί να συνεργάζεται και με άλλες συσκευές που ανήκουν στο τεράστιο οικοσύστημα της HUAWEI, όπως ασύρματα ακουστικά, smartwatches, tablets και laptops.

Έρχεται στις 21 Οκτωβρίου

Η κυκλοφορία του HUAWEI nova επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Huawei να παραδίδει συσκευές υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές παγκοσμίως. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει ζωντανά στο διαδίκτυο στις 21 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights