Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Paysafe επεκτείνει τη συνεργασία της με την ZEN.COM

Η Paysafe επεκτείνει τη συνεργασία της με την ZEN.COM

απο Kostas Gliatiotis

Η κορυφαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών Paysafe (NYSE: PSFE), ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον πάροχο πληρωμών ZEN.COM. Το Paysafecash, η λύση eCash της Paysafe, μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιώτες πελάτες, καθώς και από τις επιχειρήσεις, σε 25 ευρωπαϊκές χώρες για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή κατάθεση χρηματικών ποσών σε μετρητά στα ψηφιακά πορτοφόλια της ZEN.COM.

 

Ο πελάτης ορίζει το Paysafecash ως την μέθοδο top up στο mobile app της ZEN.COM, και στη συνέχεια επιλέγει πόσα χρήματα σε μετρητά επιθυμεί να καταθέσει στον λογαριασμό του, δημιουργώντας ένα μοναδικό barcode για την εν λόγω συναλλαγή. Το barcode δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί την ίδια στιγμή – ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 72 ώρες για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Εντός του χρονικού αυτού διαστήματος, μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο σημείο πληρωμής, όπως για παράδειγμα, στην περίπτωση της Ελλάδας, σε καταστήματα ψιλικών, μίνι μάρκετ ή περίπτερα, προκειμένου να σκανάρει το barcode στο τερματικό POS και να κάνει την πληρωμή με χρήση μετρητών. Το ποσό της κατάθεσης θα πιστωθεί στο ψηφιακό πορτοφόλι της ZEN.COM εντός ολίγων λεπτών. Το πορτοφόλι δύναται να διαχειριστεί λογαριασμούς σε 30 διαφορετικά νομίσματα και να χρησιμοποιηθεί για μεταφορές χρημάτων, υπηρεσίες συναλλάγματος, καθώς και ως κάρτα πληρωμής. Επιπλέον, χάρη στον αριθμό IBAN, το mobile wallet διαθέτει τη δυνατότητα να λειτουργεί συμπληρωματικά με τον παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό ή να τον αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου.

 

Η ενσωμάτωση της ZEN.COM με το Paysafecash παρέχει μία εξαιρετικά περιζήτητη εναλλακτική λύση χρήσης και μεταφοράς μετρητών για τους πελάτες του digital banking στις ακόλουθες 25 χώρες της Ευρώπης: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία και Τσεχική Δημοκρατία.

 

Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη -στο πλαίσιο της σταθερής ενίσχυσης- της τρέχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Οι επαγγελματίες πελάτες της ZEN.COM έχουν ήδη στη διάθεσή τους την option αποδοχής πληρωμών μέσω της εξέχουσας προπληρωμένης λύσης paysafecard της Paysafe και του ψηφιακού πορτοφολιού Skrill. Επιπλέον, η paysafecard παρέχει τη δυνατότητα για «γέμισμα» του ψηφιακού πορτοφολιού και, εξάλλου, υπάρχουν στα σκαριά και άλλα σχέδια για περαιτέρω εναλλακτικές ενσωμάτωσης των λύσεων πληρωμών της Paysafe.

 

Ο Michał Bogusławski, Εμπορικός Διευθυντής της ZEN.COM σχολίασε τα εξής: «Ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και οι απαιτήσεις των καταναλωτών εντός αυτού αλλάζουν σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις γενικές τάσεις, έχει καταστεί σαφές ότι οι καταναλωτές αποζητούν την απλότητα, εκτός από την ασφάλεια. Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αυτές, το κλειδί είναι η καινοτομία, μαζί με τη συνεργασία μεταξύ των παικτών στον εν λόγω κλάδο. Στη ZEN.COM, βάζουμε τα δυνατά μας για να εξυπηρετήσουμε τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους πελάτες, παρέχοντάς τους μια λύση ‘όλα σε ένα’. Η συνεργασία μας με την Paysafe, τον πολύτιμο εταίρο μας εδώ και πολλά χρόνια, ενέχει οφέλη και πλεονεκτήματα σε πολλαπλά είδη κοινού, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους μεν εμπόρους μια ευρύτερη ποικιλία μεθόδων πληρωμής, στους δε πελάτες την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Είναι όντως ευχάριστο να συνεργάζεσαι με τον όμιλο Paysafe, έναν τόσο ευέλικτο και αξιόπιστο συνεργάτη».

 

Ο Udo Müller, CEO του τμήματος eCash της Paysafe, το οποίο συμπεριλαμβάνει την paysafecard και το Paysafecash, προσθέτει τα ακόλουθα: «Είμαι ενθουσιασμένος για την επέκταση της συνεργασίας μας με τη ZEN.COM, προκειμένου να γίνει εφικτή η υπηρεσία κατάθεσης σε μετρητά με το Paysafecash. Το δίκτυο eCash είναι εξαιρετικά καλά εδραιωμένο και συνεχώς διευρύνεται, καθιστώντας την λύση αυτή μία ιδιαίτερα βολική και προσιτή επιλογή φόρτωσης πορτοφολιών για τους πελάτες με μετρητά της ZEN.COM, έχοντας κατά νου ότι τα μετρητά παραμένουν ο ακρογωνιαίος λίθος του τοπίου πληρωμών σε αρκετές από τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights