Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung Electronics Hellas Grand Sponsor στο Navarino Challenge

Η Samsung Electronics Hellas Grand Sponsor στο Navarino Challenge

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την επιτυχημένη συμβολή της στην επίτευξη μηδενικής χρήσης χαρτιού κατά την τελευταία διοργάνωση Navarino Challenge το 2019, η Samsung Electronics Hellas δήλωσε για 5η συνεχή χρονιά το παρόν ως Grand Sponsor και Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας στον  θεσμό αυτό πλέον του αθλητικού τουρισμού, που διεξήχθη φέτος από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου.

 

Η εταιρεία πρόσφερε μοναδικές αθλητικές στιγμές ως χορηγός του “Μικτού Beach Volley Tournament Powered by Samsung” αλλά και του ”Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων Powered by Samsung”.  Η εγγραφή των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των multitasking Galaxy Tab S7 FE tablets, ενώ όλοι οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων έλαβαν ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους το νέο Galaxy Fit2, το απόλυτο tracker watch για αναβαθμισμένο αθλητικό στυλ και διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού.

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στο χώρο των εγγραφών οι επισκέπτες της διοργάνωσης  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει η Samsung και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των νέων smartphones και wearables. To Samsung Booth, που είχε στηθεί στο χώρο, σύστησε στους επισκέπτες τα νέα αναδιπλούμενα smartphone τρίτης γενιάς, το Galaxy Z Fold3 5G με τη μοναδική αναδιπλούμενη οθόνη Infinity Flex και το Galaxy Z Flip3 5G με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Η ξεχωριστή high tech εμπειρία συμπληρώθηκε με τη νέα σειρά wearables της Samsung Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic, καθώς και τα Galaxy Buds2, τα ασύρματα ακουστικά που προσφέρουν κορυφαίο ήχο και άνετη εφαρμογή. Τη Samsung εμπειρία ολοκλήρωσε η παρουσία των Neo QLED τηλεοράσεων με την απόλυτα συναρπαστική, κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αξεπέραστη οπτική εμπειρία της επαναστατικής MicroLED The Wall™, που μπορεί να καλύψει επιφάνειες ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος.

 

Τέλος, η εταιρεία ήταν χορηγός στην τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ. Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, BuyngMoo Θεόφιλος Shin απένειμε τιμητική διάκριση στον υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Dean Καρνάζη, για την προσφορά του στην αθλητική κοινότητα και για την ολοκλήρωση του Run Messinia, που πραγματοποιήθηκε για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όπως δήλωσε σχετικά: «Μία από τις βασικές μας αξίες στη Samsung αποτελεί να εμπνέουμε τους ανθρώπους. Με το σύνθημα Do What You Can’t στοχεύουμε ψηλότερα από εκεί που μπορούμε να φτάσουμε. Γι’ αυτό το λόγο συμμετέχουμε στο Navarino Challenge. Γιατί αναδεικνύει τη σημασία του να ξεπερνά κανείς τα όριά του. Είμαστε περήφανοι που στηρίξαμε και φέτος αυτή τη διοργάνωση και συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες για τη θέληση και το αθλητικό τους πνεύμα». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου και ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights