Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Check Point Software Παρουσιάζει το Mind

Η Check Point Software Παρουσιάζει το Mind

απο Kostas Gliatiotis

Η Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, εγκαινιάζει σήμερα το Check Point Mind, μια πύλη εκπαίδευσης και γνώσης, σε συνεργασία με περισσότερους από 200 από τους πιο αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς εταίρους στον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο portal ή ως επισκέπτες να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων και προγραμμάτων που διατίθενται από πάνω από 200 συνεργάτες. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας ή Check Point Learning Credits.

Τον Αύγουστο του 2021, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας για να συζητήσουν θέματα κυβερνοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης πρόσληψης και εκπαίδευσης περισσότερων επαγγελματιών στον κυβερνοχώρο. Μόνο οι ΗΠΑ έχουν έλλειμμα σχεδόν 465.000 επαγγελματιών στον κυβερνοχώρο και παγκοσμίως, ο αριθμός αυτός εκτιμάται σε περίπου 2,72 εκατομμύρια.

«Με τη συνεχή αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων και των πιο εξελιγμένων απειλών στον κυβερνοχώρο, η Check Point Software, ως καταλύτης της κυβερνοασφάλειας, δεσμεύεται να καταστήσει προσβάσιμη την εκπαίδευση και τη γνώση στον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Liat Doron, Vice President, Learning and Training στην Check Point Software Technologies. “Μέσω του Check Point Mind, στοχεύουμε να εξοπλίσουμε οποιονδήποτε, από φοιτητές έως c-level στελέχη με σχετικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να βοηθήσουν στην κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης για περισσότερους επαγγελματίες στον κυβερνοχώρο”.

Ορισμένα από τα προγράμματα που μπορείτε να βρείτε στο Check Point Mind Portal είναι τα:

  • CISO Academy: ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για C-Level στελέχη που στοχεύει να βοηθήσει στην απόκτηση γνώσης γύρω από όλους τις πρακτικές κυβερνοασφάλειας και στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας, ενώ παράλληλα να τα εκπαιδεύσει να εξισορροπούν τον χειρισμό των τακτικών ζητημάτων με τις στρατηγικές ευθύνες ηγεσίας.
  • HackingPoint: ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ειδικούς ασφαλείας που βοηθά στην κατανόηση όλων των τους τύπων Pen Testing τεχνικών και πρακτικών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν μαθήματα HackingPoint θα κατανοήσουν πώς μπορούν να προστατεύσουν το εταιρικό δίκτυο.
  • SecureAcademy: εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο σε συνεργασία με τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο.
  • CyberPark: μια συλλογή συνεργασιών και gamified προκλήσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να μάθουν για τις προκλήσεις ασφαλείας και να εκπαιδευτούν χρησιμοποιώντας λύσεις Check Point με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Partner Quotes

Δηλώσεις Συνεργατών

ISACA

«Η έναρξη της πύλης εκπαίδευσης Mind της Check Point έρχεται σε μια εποχή όπου η εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Με την Check Point ως Premium partner, είμαστε ενθουσιασμένοι που αξιοποιούμε τις δυνατότητές τους για να εξοπλίσουμε τόσο την τρέχουσα όσο και την επόμενη γενιά CISOs και ειδικών κυβερνοασφάλειας με τα εργαλεία που απαιτούνται για να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν την καριέρα τους στον κλάδο», δήλωσε ο Chris DeMale, Director of Channel Business Development στην ISACA.

(ISC)²

«Η έναρξη του Check Point Mind training portal είναι ένα ακόμη θετικό βήμα που θα στηρίξει τους επαγγελματίες και τον κλάδο γενικότερα στην αντιμετώπιση του παγκόσμιου χάσματος δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο. Παρέχοντας περισσότερες επιλογές στην πρόσβαση σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης, μπορούμε να βοηθήσουμε και να ενθαρρύνουμε περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον κυβερνοχώρο»,δήλωσε ο Greg Clawson, , EVP Global Sales, Marketing and Customer Experience στην (ISC)². “Η συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ (ISC)2 και Check Point Software, που ενισχύεται περαιτέρω από τη δυνατότητα πρόσβασης στα μαθήματά μας μέσω της πλατφόρμας Check Point Mind, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός.”

NYU

“Η Σχολή Μηχανικών του NYU Tandon είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Check Point Software για τον κοινό μας στόχο να εκπαιδεύσουμε το σημερινό και το αυριανό εργατικό δυναμικό στον κυβερνοχώρο”, δήλωσε ο Nasir Memon, Vice Dean for Academics & Student Affairs, Head of Tandon Online και Professor of Computer Science & Engineering στο NYU Tandon. «Εκτός από ένα αυστηρό και τεχνικό ίδρυμα μηχανολογίας, εστιάζουμε ιδιαίτερα στην πρακτική εφαρμοσμένη μάθηση για να διασφαλίσουμε την ετοιμότητα των φοιτητών μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας ως εργατικό δυναμικό. Η πιστοποίηση της Check Point παρέχει πρακτικές δεξιότητες στις κατηγορίες Network Security, Cloud Security, Endpoint & Mobile Security και αποτελεί βασικό στοιχείο των NYU Cyber Fellows, του ελίτ διαδικτυακού μεταπτυχιακού διπλώματος κυβερνοασφάλειας που παρέχουμε.”

Arrow Education Services | Arrow Education

«Το portal εκπαίδευσης Mind της Check Point Software απαντά στις εκπαιδευτικές ανάγκες των οργανισμών που χρειάζονται μέγιστη προστασία από συνεχώς αυξανόμενες και εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις. Η κατάρτιση είναι συχνά αυτό που λείπει  μεταξύ της ανάπτυξης μιας λύσης πληροφορικής και της πραγματικής συνειδητοποίησης της αξίας της επένδυσης.

Arrow Education Services – No.1 στον κόσμο για το Check Point training (2021) – είναι υπερήφανες που είναι σε θέση να υποστηρίξουν την Check Point για να φέρουν τις σωστές δεξιότητες στην αγορά», δήλωσε ο Jacques Assant, Education Business Director ECS EMEA

Cybrary

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τη δημιουργία της πλατφόρμας Mind από την Check Point Software για οποιονδήποτε και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει νέες δεξιότητες και πιστοποιήσεις στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο”, δήλωσε ο Wesley Samuel, Senior Vice President of Global Sales στη Cybrary. “Σεβόμαστε πολύ τους συνεργάτες μας που επίσης δίνουν τόσο μεγάλη έμφαση στο να κάνουν την εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο πιο προσιτή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί τελικά το αυξανόμενο χάσμα δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο που συνεχίζει να επιμένει. Ως one-stop portal για τους μαθητές, αυτή η συνεργασία γύρω από το Check Point Mind είναι ειδικά αφιερωμένη στην αντιμετώπιση αυτής της πρωτοβουλίας.

Cympire

«Είμαστε περήφανοι που επιλεχτήκαμε από την Check Point Software, έναν ηγέτη στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας, για να είμαστε μέρος του Check Point Cyber ​​Range, ενός προγράμματος που βρίσκεται στην πύλη Check Point Mind. Πιστεύουμε ότι η συνεχής εκπαίδευση και αξιολόγηση με καινοτόμα και προσβάσιμα εργαλεία αυξάνει την ανθεκτικότητα των οργανισμών στον κυβερνοχώρο. Με αποστολή την μείωση της παγκόσμιας έλλειψης εκπαιδευμένων επαγγελματιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, η Cympire δημιούργησε την πιο προηγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης στον κυβερνοχώρο που είναι ένας εξαιρετικά προσαρμόσιμος, gamified προσομοιωτής Cyber με έναν ολοκληρωμένο κατάλογο περιεχομένου. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας, οι επαγγελματίες στον κυβερνοχώρο μπορούν να εξασκηθεί στην αντιμετώπιση πραγματικών κυβερνοεπιθέσεων.» Είπε ο Yaniv Shachar, CEO, Cympire

edX

«Η edX είναι περήφανη που αποτελεί μέρος του portal εκπαίδευσης Mind της Check Point Software, το οποίο έρχεται σε μια εποχή που οι δεξιότητες στον κυβερνοχώρο είναι πιο σχετικές και απαραίτητες από ποτέ», δήλωσε ο Johannes Heinlein, Chief Commercial Officer & Senior Vice President of Strategic Partnerships στην edX. “Ως συνεργάτης της edX, η Check Point Software έχει απίστευτο αντίκτυπο διαθέτοντας την τεχνογνωσία της στην κοινότητα των μαθητών μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε αυτόν τον αντίκτυπο για να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για καριέρα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Infosec

“Το λανσάρισμα του training portal Mind της Check Point Software έρχεται σε μια εποχή όπου η εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η Infosec είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Check Point Software για να παρέχει αναγνωρισμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια σε άτομα σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Jack Koziol, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Infosec.

Red Education

«Η Red Education είναι περήφανη που υποστηρίζει τη δέσμευση της Check Point Software να καταστήσει την εκπαίδευση για την κυβερνοασφάλεια προσβάσιμη σε όλους», δήλωσε ο Mike Baird, Διευθύνων Σύμβουλος της Red Education. «Η Red Education πιστεύει ότι μια εφάπαξ επένδυση στη μάθηση – είτε είναι χρόνος, είτε χρήμα ή και τα δύο, έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει συσσωρευμένες αποδόσεις για μια ζωή. Μέσω της συνεργασίας μας με την Check Point, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε όποιον ενδιαφέρεται για καριέρα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας να μην σταματήσει ποτέ να μαθαίνει.»

Ακολουθήστε την Check Point:

Twitter: https://www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

Blog: https://blog.checkpoint.com

YouTube: https://www.youtube.com/user/CPGlobal

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/check-point-software-technologies

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights