Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το θρυλικό Nokia 3310…σε κέικ

Το θρυλικό Nokia 3310…σε κέικ

απο Kostas Gliatiotis

Ένα σούπερ-ρεαλιστικό κέικ του πολυαγαπημένου και θρυλικού Nokia 3310 σε κόκκινο χρώμα παρουσιάστηκε σήμερα για τον εορτασμό των πέντε χρόνων της HMD, αντιπροσώπου των κινητών Nokia.

Η HMD Global, είναι η Φιλανδική εταιρεία που κατασκευάζει τα κινητά Nokia, συμπεριλαμβανομένου και του θρυλικού Nokia 3310, αλλά και των ολοκαίνουργιων smartphones όπως το Nokia G50, μια 5G συσκευή με μπαταρία που μπορεί ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο απαιτητικές ημέρες.

Σε μέγεθος ενός κανονικού Nokia 3310, η παρασκευή του κέικ διήρκησε 40 ώρες και έγινε από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ζαχαροπλάστη Michelle Wibowo. Στο εσωτερικό του συνδυάζει παντεσπάνι από σοκολάτα με την πεντανόστιμη κρέμα βουτύρου με βανίλια, ενώ η φημισμένη θήκη του είναι φτιαγμένη από ζάχαρη. Κάθε κουμπί κόπηκε και σχηματίστηκε τέλεια και έπειτα προστέθηκε στη θήκη ξεχωριστά.

Η HMD επανακυκλοφόρησε το Nokia 3310 με μία μοντέρνα πινελιά το 2017, κάνοντας χαρούμενους χιλιάδες Nokia fans παγκοσμίως. Με μενού σχεδιασμένο προσωπικά για κάθε χρήστη, η νέα κυκλοφορία δίνει έναν αέρα ανανέωσης στο κλασικό μοντέλο και φυσικά διαθέτει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα κινητό Nokia, από μακράς διάρκεια μπαταρία και ανθεκτική κατασκευή έως το θρυλικό παιχνίδι «Φιδάκι».

Ο Stephen Taylor, CMO of HMD Global δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το πόσα έχουμε καταφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους fans, εργαζομένους, πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές μας που έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο βοηθώντας την HMD να κατακτήσει αυτό το έτος – ορόσημο, με όραμα να ακολουθήσουν πολλά περισσότερα».

Η Michelle Wibowo προσέθεσε: «Ήταν ευχαρίστησή μας να μετατρέψουμε ένα τόσο θρυλικό τηλέφωνο σε κέικ. Η παρασκευή του είχε πολλές δοκιμές προκειμένου να βγει τέλειο, αλλά το αποτέλεσμα με έχει πραγματικά ενθουσιάσει».

Για περισσότερες πληροφορίες για την HMD Global επισκεφθείτε το website μας εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights