Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 12L Beta για Tablets: Προσαρμοσμένο σε μεγάλες οθόνες

Android 12L Beta για Tablets: Προσαρμοσμένο σε μεγάλες οθόνες

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό ότι το Android σαν λειτουργικό σύστημα σχεδόν ποτέ δεν ήταν ικανό να προσαρμοστεί σωστά στον τρόπο εμφάνισης μιας μεγαλύτερης οθόνης, όπως αυτή ενός Tablet. Η Google προφανώς και το γνωρίζει αυτό (εδώ και χρόνια μάλιστα) και φαίνεται ότι πλέον καταβάλει “σοβαρή” προσπάθεια να προσφέρει μια λύση στους κατασκευαστές.

Το Android 12L είναι μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος, που έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει το μέγεθος και την διάταξη του γραφικού περιβάλλοντος στην μεγαλύτερη αυτή οθόνη, προκειμένου θεωρητικά και πρακτικά να την εκμεταλλεύεται με σωστό τρόπο.  Οι ειδοποιήσεις, ο πίνακας με τις συντομεύσεις, και φυσικά η οθόνη αναμονής, είναι μερικές από τις βελτιώσεις που αναφέρει η Google για το Android 12L και την αλλαγή της εμφάνισης του.

Προς το παρόν, η Beta έκδοση είναι διαθέσιμη σε Developers κάτι που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτή, και ο καθένας μπορεί να την εκμεταλλευτεί σε μελλοντικά του Tablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights