Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρχεται το HUAWEI P50 Pocket, νέο Foldable από την εταιρεία

Έρχεται το HUAWEI P50 Pocket, νέο Foldable από την εταιρεία

απο Kostas Gliatiotis

Ο καλύτερος τρόπος για την Huawei να αποδείξει ότι παραμένει μια κορυφαία τεχνολογικά εταιρεία, συνεχίζει να είναι αυτός που ακολουθεί. Το να παρουσιάζει συνεχώς νέα προϊόντα τεχνολογίας, και φυσικά σε αυτά περιλαμβάνονται και τα Foldable Smartphones. Το HUAWEI P50 Pocket όπως η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα ειναι η ονομασία του, είναι ένα διαφορετικού είδους Foldable που εκμεταλλεύεται την αναδιπλούμενη οθόνη του προκειμένου να “κλείνει” με τον ίδιο τρόπο που πριν πολλά χρόνια έκαναν τα τότε… Clamshell.

Προφανώς και η “ιδέα” αυτή δεν είναι νέα, όμως έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τον τρόπο που η HUAWEI έχει υλοποιήσει την δική της πρόταση προκειμένου να προσφέρει λύσεις στις διαφορετικές απαιτήσεις που έχει ο σχεδιασμός ενός αναδιπλούμενου Smartphone. Η εταιρεία έκανε πλέον και επίσημη την ημερομηνία παρουσίασης του P50 Pocket, και αυτή θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν τις γορτές, η HUAWEI θα παρουσιάσει το νέο της Foldable Smartphone. Οι πληροφορίες θέλουν το P50 Pocket να διαθέτει ένα σύστημα ψύξης στο εσωτερικό του που “μεταφέρεται” στο αναδιπλούμενο δεύτερο μέρος του, προκειμένου να βελτιώσει τις επιδόσεις και να τις διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η λύση αυτή δεν είναι απαραίτητα νέα, τουλάχιστον όχι για την HUAWEI, αφού το Mate XS χρησιμοποιούσε κάτι παρόμοιο πριν περίπου δύο χρόνια πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights