Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HONOR γιορτάζει τον 1ο χρόνο ανεξάρτητης παρουσίας της

Η HONOR γιορτάζει τον 1ο χρόνο ανεξάρτητης παρουσίας της

απο Kostas Gliatiotis

H HONOR, o κορυφαίος παγκόσμιος premium πάροχος έξυπνων συσκευών, γιόρτασε στις 16 Δεκεμβρίου ένα σημαντικό ορόσημο της – την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους της. Μαζί με περισσότερους από 180 εκατομμύρια φίλους και συνεργάτες του κλάδου, η HONOR έκανε ανασκόπηση στο ταξίδι και στα επιτεύγματά της το 2021.

«Χάρη στην υποστήριξη των φίλων και των συνεργατών μας τον περασμένο χρόνο, η HONOR μπόρεσε να εκπληρώσει την υπόσχεσή να υποστηρίξει τους καταναλωτές να προχωρήσουν μπροστά ώστε να παρέχει τόσο premium όσο και προσβάσιμη τεχνολογία σε ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών». δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co. Ltd. «Είμαι τόσο περήφανος για τις τεχνολογίες στον κλάδο που έχουμε εισαγάγει ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης και του πάθους των συναδέλφων μου και των συνεργασιών με τους κορυφαίους παγκόσμιους συνεργάτες της HONOR. Ήταν πραγματικά υπέροχο να δούμε πώς διαμορφώνουμε ένα κοινό μέλλον μαζί».

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της HONOR καθώς εξελίσσεται σε παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας είναι να δημιουργήσει έναν νέο έξυπνο κόσμο για όλους, εισάγοντας συνεχώς νέες καινοτομίες και τρόπους σύνδεσης των ανθρώπων.

Η εισαγωγή της τεχνολογίας δικτύων επικοινωνίας 5G και 6G έχει βελτιώσει σημαντικά τον όγκο των πληροφοριών που μπορούν να μεταδοθούν. Η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης AI έχει προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, ανοίγοντας μια νέα εποχή διασυνδεσιμότητας και καθιστώντας δυνατή την ενοποίηση του φυσικού και του εικονικού κόσμου για όλους. Για να υποστηρίξει τη δημιουργία ενός έξυπνου κόσμου για όλους, η HONOR παρουσίασε τη «Συνεργασία πολλαπλών οθονών HONOR» το 2021, η οποία διαθέτει τεχνολογία για διάφορα σενάρια χρήσης και ενσωματώνει τη στρατηγική 1+8+N της HONOR. Οι ισχυρές δυνατότητες διασύνδεσης επιτρέπουν στα smartphone, τους φορητούς υπολογιστές, τα tablet, τα ρολόγια, τα ακουστικά, τις έξυπνες οθόνες και άλλες έξυπνες συσκευές της HONOR να συνδέονται απρόσκοπτα για να υποστηρίζουν τη συνεχή ροή περισσότερων υπηρεσιών στη σειρά.

Επιπλέον, η HONOR πέρασε τον περασμένο χρόνο αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες με τους παγκόσμιους εταίρους της στην αλυσίδα εφοδιασμού και δημιούργησε περισσότερες από 30 συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των AMD, Intel, MediaTek, Microsoft και Qualcomm. Η HONOR κυκλοφόρησε το MagicBook και θα αναβαθμιστεί στα νέα Microsoft Windows 11 από τον Δεκέμβριο. Προσβλέποντας στο 2022, η HONOR θα συνεχίσει το ταξίδι της δημιουργώντας έναν νέο έξυπνο κόσμο για όλους μέσω της κυκλοφορίας καινοτόμων νέων προϊόντων με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά.

Παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων για όλους!

Η HONOR παρουσίασε και λάνσαρε παγκόσμια το πρώτο της premium προϊόν το 2021 με την κυκλοφορία του HONOR 50 στα τέλη Οκτωβρίου. Το HONOR 50 είναι εξοπλισμένο με GMS και είναι από τα πρώτα smartphone που διαθέτει SnapdragonTM 778G της Qualcomm. Επιπλέον, η εκπληκτική σχεδίαση του HONOR 50 και οι καινοτόμες δυνατότητες vlogging έχουν ανεβάσει το σημείο αναφοράς για smartphone σε αυτήν την κατηγορία. Το λανσάρισμα του HONOR 50 έφερε την παρουσία της HONOR σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο μαζί με την υποστήριξη ενός ισχυρού παγκόσμιου δικτύου διανομής με νέα καταστήματα HONOR σε χώρες όπως Ρωσία, Μαλαισία και το Περού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights