Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HP στην CES 2022: Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα στο gaming

Η HP στην CES 2022: Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα στο gaming

απο Kostas Gliatiotis
Press Release

Η HP στην CES 2022: Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα στο gaming με επαναστατικές εμπειρίες για όλους

 

Η σειρά OMEN παρουσιάζει νέους επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου 45L με OMEN Cryo Chamber™, μια ριζική νέα λύση ψύξης CPU

 

Η σειρά Victus της HP κάνει το ντεμπούτο της με τον πρώτο επιτραπέζιο υπολογιστή σε μικρή μορφή, έχοντας κατά νου ένα βασικό κοινό

 

 

News Highlights:

 
Ο OMEN 45L Desktop ανανεώνει το PC gaming με την επαναστατική CPU την οποία ενισχύει o OMEN Cryo Chamber™, διαθέσιμο και ως DIY για την απόλυτη προσαρμοσμένη κατασκευή

 

Ο OMEN 25L Desktop λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις εσωτερικών εξαρτημάτων, έναν πρόσθετο μπροστινό ανεμιστήρα 120 mm και μια νέα κεραμική λευκή θήκη με προαιρετικό πλευρικό πάνελ από σκληρυμένο γυαλί

 

Ο Victus 15L Desktop της HP κάνει το ντεμπούτο του με μικρό σχεδιασμό και δύο χρωματικές επιλογές θήκης, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμόσιμου λογότυπου καθρέφτη infinity RGB που σίγουρα θα εντυπωσιάσει

 

Η οθόνη gaming OMEN 27u 4K έρχεται με HDMI 2.1 και είναι έτοιμη για σύνδεση κονσόλα με ενσωματωμένα ηχεία και εντυπωσιακό φωτιζόμενο πίσω μέρος ARGB για την απόλυτη ατμόσφαιρα παιχνιδιού

 

 

Aθήνα, 13 Ιανουαρίου 2022 — Η HP Inc. παρουσίασε τη νέα της σειρά gaming με τον επαναστατικό OMEN 45L Desktop, τον εκλεπτυσμένο OMEN 25L Desktop, τον πανίσχυρο Victus 15L Desktop της HP και την πρώτη οθόνη gaming επόμενης γενιάς της HP, την OMEN 27u, έτοιμη να συνδεθεί κατευθείαν με κονσόλα. Η εταιρεία ανανέωσε επίσης τους φορητούς υπολογιστές OMEN 16 και 17 και παρουσίασε ένα νέο σχέδιο κάλυψης για να βοηθήσει στην προστασία του οικοσυστήματος παιχνιδιών ενός παίκτη.

Το gaming δεν αυξάνεται απλώς, είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο μέρος της σημερινής κουλτούρας που έχει οδηγήσει 2,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να συνδεθούν – σχεδόν το 35% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι γυναίκες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του χώρου, αποτελώντας το 60% όλων των νέων παικτών. Εν τω μεταξύ, το 30% των νέων παικτών είναι κάτω των 25 ετών, δείχνοντας ότι έχει υιοθετηθεί σταθερά ως μια γενεαλογική μορφή ψυχαγωγίας και κοινωνικής σύνδεσης που μεταδίδεται.

Στην πραγματικότητα, η κοινωνική πτυχή πίσω από το gaming είναι ο κύριος λόγος για να παίξουν με το 84% των παικτών να δηλώνουν ότι παίζουν για να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους παρόμοιων ενδιαφερόντων, το 80% χρησιμοποιούν το gaming για να γνωρίσουν νέα άτομα, και το 77% παίζουν παιχνίδια για να επικοινωνήσουν με φίλους .

«Με περισσότερους ανθρώπους από ποτέ να παίζουν, οι gamers δεν ήταν ποτέ πιο διαφοροποιημένοι για προϊόντα που ανταποκρίνονται στην προσαρμογή και την εξατομίκευση των αναγκών τους», δήλωσε η Josephine Tan, Global Head και General Manager, Consumer PCs της HP Inc. «Από τους ισχυρούς επιτραπέζιους υπολογιστές μας έως την οθόνη επόμενης γενιάς 4K, έτοιμη να συνδεθεί με κονσόλα και το απόλυτο σχέδιο κάλυψης οικοσυστήματος, η σειρά CES σχεδιάστηκε για να παραμένουν οι παίκτες κοινωνικοί, συνδεδεμένοι και να διασκεδάζουν με ένα εκπληκτικό οικοσύστημα υλικού και λογισμικού που αντανακλά τις ατομικές τους ανάγκες.»

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ DESKTOP GAMING

Ο  OMEN 45L Desktop κάνει την αλλαγή με μια επαναστατική λύση ψύξης CPU, το OMEN Cryo Chamber™. Αυτό το τμήμα βρίσκεται σε απόσταση έως και 43 mm πάνω από το εσωτερικό του κύριου πύργου και φιλοξενεί έναν ψύκτη υγρού AiO 360 mm, με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες της CPU να είναι 6°C χαμηλότερες σε πλήρες φορτίο από ένα πανομοιότυπο μοντέλο χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό. Λειτουργεί τραβώντας ψυχρότερο αέρα περιβάλλοντος από το εξωτερικό του υπολογιστή για να ψύξει το ψυγείο αντί να χρησιμοποιεί αέρα από το κύριο εσωτερικό που θερμαίνεται ενεργά από την CPU, τη GPU και άλλα εξαρτήματα. Για όσους επιλέγουν να ακολουθήσουν έναν πιο παραδοσιακό σχεδιασμό πύργων, ο OMEN 40L Desktop που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει την ίδια δυνατότητα διαμόρφωσης με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, χωρίς το OMEN Cryo Chamber™ και έναν λιγότερο ανεμιστήρα 120 mm, που έχει ως αποτέλεσμα ελαφρώς μικρότερο κατακόρυφο αποτύπωμα .

Πρόσθετα χαρακτηριστικά OMEN 45L Desktop:

  • Ανώτερη απόδοση: Παρακολουθήστε εικονικούς κόσμους να ζωντανεύουν με έως και μια NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 GPU με μνήμη 24 GB GDDR6X ή μια AMD Radeon™ RX 6700 XT με ολοκαίνουργια τεχνολογία Infinity Cache, και οι δύο με μοναδική οπτική σχεδίαση OMEN. Το παιχνίδι ρέει εξαιρετικά ομαλά με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ i9-12900K 12ης γενιάς ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ 9 5900X 8 πυρήνων επικαλυμμένοι και οι δύο με ακραία θερμική πάστα Shin-Etsu MicroSi. Διατίθεται με τα Windows 11 για την απόλυτη εμπειρία PC gaming .
  • Στοιχεία κορυφαίας βαθμίδας: Εύκολα παιχνίδια πολλαπλών εργασιών και πλήθος εφαρμογών με έως και 64 GB μνήμης HyperX DDR4 3733 MHz και παροχή γρήγορης πρόσβασης των παιχνιδιών στα στοιχεία που χρειάζονται με έως και 2 TB WD Black™ M.2 PCIe NVMe SSD επιπλέον της πρόσθετης υποστήριξης αποθήκευσης για 2x 2,5 SATA SSDs και 2x 3,5” SATA HDDs. Σταθερή και αξιόπιστη ισχύς ρέει στον υπολογιστή με έως και 800W Cooler Master 80 PLUS Gold ATX PSU για συνεχή λειτουργία των παιχνιδιών και ανακύκλωση RGB. Τα εσωτερικά διατηρούνται δροσερά με ανεμιστήρες 7x Cooler Master 120mm με υποστήριξη για φωτισμό ARGB που μπορεί να ελεγχθεί στο OMEN Gaming Hub.
  • Επεκτατική ευχαρίστηση: Η αναβάθμιση εξαρτημάτων δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη χάρη στα μπροστινά και πλαϊνά πάνελ με κλειδαριές πλευρικών καλυμμάτων για να διατηρούνται ασφαλή τα πάνελ. Το πλαίσιο υποστηρίζει επίσης πλήρη μητρική πλακέτα ATX, κάρτα γραφικών πλήρους μήκους τριπλής υποδοχής και ATX PSU έως 200 mm.
  • Απόλυτος Έλεγχος: Αποστέλλεται με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub για να επωφεληθείτε από ισχυρές εσωτερικές λειτουργίες όπως το Undervolting, τη λειτουργία απόδοσης, το Network Booster και το System Vitals για να βοηθήσετε τα παιχνίδια να εκτελούνται εξαιρετικά. Επιπλέον, η πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, όπως το Coaching, το Rewards, το Oasis Live και το OMEN Light Studio αυξάνουν τις εμπειρίες gaming με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

 

Το OMEN Cryo Chamber™ για τον επιτραπέζιο υπολογιστή OMEN 45L μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λαβή για εύκολη μετακίνηση της μονάδας, παρόμοια με μια συγκεκριμένη  κονσόλα gaming από το παρελθόν

 

ΠΛΗΡΩΣ DIY ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Οι λάτρεις που αγαπούν να φτιάχνουν μόνοι τους έναν υπολογιστή από την αρχή, αποτελούσαν μόλις πριν από δύο χρόνια το 19% της συνολικής αγοράς υλικού PC gaming έναντι επώνυμων συστημάτων και περιφερειακών. Για την υποστήριξη αυτού του κρίσιμου τμήματος, η θήκη OMEN 45L ATX – μαζί με το καινοτόμο OMEN Cryo Chamber™ – θα είναι διαθέσιμη για αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ GAMING

Ο OMEN 25L Desktop, που παρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη, χάρισε στους gamers έναν επανασχεδιασμένο πύργο με εκλεπτυσμένα θερμικά στοιχεία και σχεδιασμό χωρίς εργαλεία σε έναν πύργο που είναι απλός αλλά κομψός. Σήμερα, η αισθητική του επιτραπέζιου υπολογιστή ενισχύεται περαιτέρω με μια πολυαναμενόμενη επιλογή χρώματος σε Κεραμικό Λευκό. – η πρώτη για έναν OMEN Desktop – μαζί με ένα προαιρετικό πλαϊνό πάνελ από σκληρυμένο γυαλί για να τονίσει το υπέροχο εσωτερικό, το οποίο διαθέτει φωτισμό RGB μέσω του OMEN Gaming Hub. Τα θερμικά έχουν βελτιωθεί περαιτέρω με την προσθήκη μπροστινού ανεμιστήρα 120 mm. Ισχυροί όσο ποτέ, οι gamers μπορούν να γνωρίσουν τις τελευταίες επιτυχίες με γραφικά βασισμένα στην κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® RTX 3080 ή στην κάρτα γραφικών AMD Radeon™ RX 6700 XT. Όταν συνδυάζεται με την υπολογιστική ισχύ έως και με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ i7 12ης γενιάς, ή με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές AMD Ryzen™, αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής είναι έτοιμος για λειτουργία σε κάθε παιχνίδι.

Ο OMEN 25L Desktop συνεχίζει να εξυπηρετεί την αναβάθμιση DIY με χώρο για μια βιομηχανική τυπική μητρική πλακέτα Micro ATX, δύο υποδοχές M.2 PCIeGen SSD + έναν δίσκο αποθήκευσης 2,5/3,5, τρεις θέσεις ανεμιστήρων, τέσσερις υποδοχές DIMM μνήμης DDR4 και έως 155 μέτρα τροφοδοτικό ATX.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ GAMING ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Με το λανσάρισμα της σειράς Victus της HP νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, οι gamers εισήχθησαν σε μια επωνυμία που εστιάζει στο να βοηθά οποιονδήποτε να ξεπεράσει το συνηθισμένο στις περιπέτειες τους στο gaming. Ο Victus 15L Desktop της HP, είναι ο πρώτος επιτραπέζιος υπολογιστής της σειράς και διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό με δύο χρωματικές επιλογές σε Mica Silver και Κεραμικό Λευκό, μαζί με την εισαγωγή του εντυπωσιακού, προσαρμόσιμου λογότυπου RGB “infinity mirror” που σίγουρα θα κάνει οποιονδήποτε να σταματήσει και να το χαζέψει. Ολοκληρώθηκε με αστρική εσωτερική ισχύ με έως και NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Ti ή μέχρι την κάρτα γραφικών AMD Radeon™ RX 6600 XT. Παράλληλα, οι νέοι επεξεργαστές Intel® Core™ i7 12ης γενιάς ή οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen™7 5000G και οι επεξεργαστές έως 32 GB μνήμης RAM DDR4 διασφαλίζουν ότι οι gamers δεν θα χάσουν τίποτα.

Ο Victus 15L της HP χρησιμοποιεί έναν εστιασμένο στη βιωσιμότητα σχεδιασμό που περιλαμβάνει ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση στη στεφάνη, βαφή με βάση το νερό, καθώς και πιστοποιήσεις Energy Star και EPEAT® Silver.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΕ GLORIOUS 4K

Η οθόνη gaming OMEN 27u 4K κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη οθόνη OMEN HDMI 2.1 και η πρώτη κονσόλα επόμενης γενιάς έτοιμη για plug-and-play gaming. Η αγορά gaming σε 4K επεκτείνεται ταχύτατα με ετήσια ανάπτυξη 257% στις ΗΠΑ, 237% στην APJ και 185% στην EMEA, ενώ 6 στους 10 παίκτες ελέγχουν εάν οι οθόνες τους είναι συμβατές με την κονσόλα τους κατά τη διαδικασία αγοράς. Με το 47% όλων των οθονών παιχνιδιών που φαίνεται να είναι 144 Hz το 2021, αυτή η οθόνη προσφέρει το αυξανόμενο πρότυπο με ρυθμό ανανέωσης 1 ms, ενώ παράλληλα έχει τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν το 4K UHD gaming. Οι εκτεταμένες δυνατότητες και λεπτομέρειες περιλαμβάνουν:

  • Εντυπωσιακά Οπτικά Εφέ: Ξεχάστε το σκίσιμο της οθόνης με την τεχνολογία AMD FreeSync™ Premium Pro που αποδίδει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο με ευρεία προσαρμοστικά εύρη ρυθμού ανανέωσης. Βυθιστείτε στη δράση και δείτε πιο ζωντανό και πολύχρωμο παιχνίδι μέσω της τεχνολογίας οθόνης IPS με VESA DisplayHDR 400, DCI-P3 95%, φωτεινότητα 450 nits και αληθινά χρώματα 8 bit για να δείτε τα παιχνίδια όπως τα σχεδίαζαν οι προγραμματιστές.
  • Έτοιμη για σύνδεση με κονσόλα επόμενης γενιάς: Γρήγορη αναπαραγωγή αποκλειστικών τίτλων PS5 και Xbox Series X με την καλύτερη εμφάνιση με υποστήριξη για 4K, 120 Hz και VESA DisplayHDR 400, συνδέοντάς τους απλώς στην οθόνη με καλώδιο HDMI 2.1 και τροφοδοτώντας τα . Το Nintendo Switch υποστηρίζεται επίσης στις μέγιστες δυνατές προδιαγραφές του. Το γρήγορο και απλό gaming κονσόλας ενισχύεται περαιτέρω με τα ενσωματωμένα ηχεία που έρχονται για πρώτη φορά σε μια οθόνη OMEN, ώστε οι παίκτες να μπορούν να μπουν κατευθείαν στο παιχνίδι.
  • Πιο χαλαρό παιχνίδι: Αυτή είναι η πρώτη οθόνη OMEN που διατίθεται με σχεδιασμό μικρο-πλαισίων τεσσάρων πλευρών, δίνοντας στην οθόνη ένα εκπληκτικό συνολικό αποτύπωμα για να αυξήσετε τη βύθιση του παιχνιδιού ενώ είναι τέλεια για ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών. Έρχεται επίσης με πιστοποίηση HP Eye Ease with Eyesafe® για μείωση της καταπόνησης των ματιών ενώ παίζετε.

Ο OMEN φωτισμός ARGB σε σχήμα διαμαντιού στο πίσω μέρος προσθέτει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε κάθε ρύθμιση και διαθέτει προσαρμόσιμα κινούμενα σχέδια και θέματα που μπορούν να συγχρονίσουν ολόκληρο το οικοσύστημά σας μέσω του OMEN Light Studio.

ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ GAMING ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Οι φορητοί υπολογιστές OMEN 16 και OMEN 17 λαμβάνουν σημαντικές αναβαθμίσεις με την προσθήκη των πιο πρόσφατων GPU φορητών υπολογιστών της σειράς GeForce RTX 30. Επιπλέον, οι φορητοί υπολογιστές αναβαθμίζονται στους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς.

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ GAME OVER

Το HP Ultimate Gaming Coverage Plan, που βασίζεται στο Servify, κρατά τους παίκτες να παίζουν με την προστασία που χρειάζονται από τυχαία ζημιά, μαζί με μηχανική και ηλεκτρική βλάβη για υπολογιστές gaming, αξεσουάρ και κονσόλες από μεγάλες μάρκες gaming. Διαθέσιμο τώρα για 19,99 $ το μήνα, είναι το μοναδικό πρόγραμμα κάλυψης αγνωστικιστικών οικοσυστημάτων gaming της βιομηχανίας και παρέχεται με κάλυψη έως και 4.000 $, όριο ανά αξίωση 2.000 $, χωρίς εκπιπτόμενες ή κρυφές χρεώσεις και την ελευθερία ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

ΑΠΟΛΥΤΟ PC GAMING

Αναπτύξτε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας με την εγγραφή σας στο PC Game Pass για πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υπολογιστή υψηλής ποιότητας, στα Windows με μόνο 1 $ για τους τρεις πρώτους σας μήνες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ GAMERS

Οι gaming συνεργάτες μας στο HyperX ανακοίνωσαν επίσης μερικά θεαματικά νέα προϊόντα gaming στην CES, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου headset HyperX™ Cloud Alpha με διάρκεια μπαταρίας έως και 300 ώρες. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights