Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέα σειρά Redmi Note 11: Πέρα από κάθε πρόκληση

Νέα σειρά Redmi Note 11: Πέρα από κάθε πρόκληση

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της νέας σειράς Redmi Note 11 στη διεθνή αγορά. Η νέα σειρά ξεπερνά κάθε πρόκληση, προσφέροντας ακόμα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά και λειτουργίες στις κάμερες, τις ταχύτητες φόρτισης, τις οθόνες και τους επεξεργαστές, για μια προσιτή εμπειρία επιπέδου ναυαρχίδας. Η νέα σειρά αποτελείται από τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S και Redmi Note 11.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της νέα σειράς συσκευών καθαρισμού αέρα Xiaomi Smart Air Purifier 4.

 

Σύστημα κάμερας για μοναδικές φωτογραφίες

Με σύστημα κάμερας που φτάνει στα επίπεδα μιας ναυαρχίδας, τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11S έχουν εγκατεστημένο έναν αισθητήρα 108ΜΡ στην πίσω κάμερα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συλλάβουν και να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές της ζωής σε υψηλή ανάλυση με ζωντανές λεπτομέρειες. Χάρη στον αισθητήρα ΗΜ2 της Samsung, μεγέθους 1/1.52”, η κεντρική κάμερα χρησιμοποιεί τεχνολογία 9-σε-1 pixel binning, καθώς και dual native ISO για μοναδικές εικόνες μεγάλου δυναμικού εύρους και χρωματικής απόδοσης, με εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η υπερ-ευρυγώνια κάμερα επεκτείνει την οπτική του χρήστη χάρη στην προοπτική θέασης 118 μοιρών, ενώ η macro κάμερα στα 2ΜΡ επιτρέπει τη λεπτομερή φωτογράφιση από κοντά. Επιπλέον, με την κάμερα πεδίου βάθους στα 2ΜΡ των Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S και Redmi Note 11 μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό bokeh στα πορτρέτα σας. Επίσης, τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11S έχουν μια κάμερα 16ΜΡ μπροστά, η οποία είναι ιδανική για φυσικές selfies.

 

FHD+ AMOLED DotDisplay με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz & ένα μοδάτο επίπεδο σώμα

Οι οθόνες της νέας σειράς Redmi Note 11 έχουν ρυθμό ανανέωσης έως στα 120Hz και ρυθμό ανταπόκριση στα 360Hz, για βελτιωμένη εμπειρία θέασης, ομαλές κινήσεις και αδιάκοπες μεταβολές, προσφέροντας την ίδια στιγμή καλύτερη αναγνώριση των δακτυλικών εντολών. Οι οθόνες της σειράς έρχονται σε δύο μεγέθη: 6,67” και 6,43”, με τεχνολογία FHD+ AMOLED DotDisplay, παρέχοντας ευρεία χρωματική γκάμα DCI-P3 για ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες, ενώ φτάνει μέχρι και τα 1200 nits φωτεινότητας για πλήρη ευκρίνεια ακόμα και τις ηλιόλουστες μέρες.

Η όμορφη οθόνη της σειράς είναι σχεδιασμένη πάνω σε ένα λείο σώμα. Επίσης, χάρη στα super linear ηχεία που είναι τοποθετημένα στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής, η σειρά Redmi Note 11 προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, με καθηλωτικό στερεοφωνικό ήχο για gaming και αναπαραγωγή βίντεο.

Γρήγορες και δυνατές επιδόσεις σε κάθε επίπεδο

Ενισχύοντας τις επιδόσεις του, το Redmi Note Pro 5G χρησιμοποιεί έναν προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon® 695. Το συγκεκριμένο τσιπ παρέχει συνδεσιμότητα στα δίκτυα 5G και εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στην τεχνολογία 6nm και τις ταχύτητες 2.2GHz που συναντάμε σε ναυαρχίδες. Το Redmi Note 11 Pro και το Redmi Note 11S ξεπερνούν κάθε όριο με τον προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G96 και μέχρι και 8GB RAM. Το Redmi Note 11 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon® 680, με τεχνολογία 6nm για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, και οι τέσσερις συσκευές της σειράς Redmi Note 11 έρχονται με υψηλής περιεκτικότητας μπαταρίες 5.000mAh. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική μπαταρία, η νέα σειρά χρησιμοποιεί την τεχνολογία φόρτισης 67W της Xiaomi για το Redmi Note 11 Pro 5G και το Redmi Note 11 Pro, η οποία φορτίζει το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά*. Το Redmi Note 11S και το Redmi Note 11 έρχονται με ταχεία φόρτιση στα 33W, για πλήρη φόρτιση σε περίπου μία ώρα*.

Διάθεση**:

Τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11S διατίθενται σε 3 εκδόσεις:

6GB+64GB, 6GB+128GB and 8GB+128GB.

Το Redmi Note 11 διατίθεται σε 3 εκδόσεις: 4GB+64GB, 4GB+128GB and 6GB+128GB

Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες μέσα από τα επίσημα κανάλια της Xiaomi.

Χαρακτηριστικά σειράς Redmi Note 11:

 

  Redmi Note 11 Pro 5G Redmi Note 11 Pro Redmi Note 11S Redmi Note 11  
Οθόνη 120Hz

6.67” FHD+ AMOLED DotDisplay

90Hz

6.43” FHD+ AMOLED

DotDisplay

 

 
Κάμερα 108MP main camera

8MP ultra-wide camera

2MP macro camera

108MP main camera

8MP ultra-wide camera

2MP macro camera

2MP depth camera

 

50MP main camera

8MP ultra-wide camera

2MP macro camera

2MP depth camera

 

Μπροστινή Κάμερα 16MP in-display front camera

 

13MP in-display  front camera
Διαστάσεις και βάρος 164.19mm x 76.1mm x 8.12mm

202g

159.87mm x 73.87mm x 8.09mm

179g

 

Επεξεργαστής Snapdragon® 695

 

MediaTek Helio G96

 

Snapdragon®  680
RAM+ROM LPDDR4X

UFS 2.2

Ήχος Dual speakers

3.5mm headphone jack

Ασφάλεια Side fingerprint sensor

AI Face Unlock

Φόρτιση 5,000mAh (typ) battery

Supports 67W wired turbo charging

5,000mAh (typ) battery

Supports 33W wired Pro fast charging

 
Συνδεσιμότητα SIM 1 + Hybrid (SIM or MicroSD)

NFC

IR blaster

Dual SIM + MicroSD

NFC**

IR blaster

 
Εκδόσεις** 6GB+64GB, 6GB+128GB, 8GB+128GB 4GB+64GB, 4GB+128GB, 6GB+128GB

 

 
Διαθέσιμα χρώματα** Graphite Gray,

Polar White, Atlantic Blue

 

Graphite Gray,

Polar White, Star Blue

 

Graphite Gray,

Twilight Blue, Pearl White

 

Graphite Gray,

Twilight Blue, Star Blue

 

 

 

Αναπνεύστε υγιεινά, αναπνεύστε ελεύθερα: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Series

Γιορτάζοντας 16 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως***, η Xiaomi ανανέωσε την ευρέως αναγνωρισμένη σειρά Xiaomi Smart Air Purifier με τρεις νέες εκδόσεις – Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 και 4 Lite. Η ολοκαίνουργια σειρά υπόσχεται στους Xiaomi fans μια υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα εσωτερικού χώρου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με επιλογές ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού και τις ανάγκες της οικογένειας.

Η premium έκδοση, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, παρέχει ηλεκτρονική και ηλεκτροστατική τεχνολογία φιλτραρίσματος 3-σε-1 που παγιδεύει το 99.97% όλων των σωματιδίων μεγέθους μέχρι και 0.3 microns****. Είτε πρόκειται για τρίχωμα κατοικιδίων είτε για κομμάτια βαμβακιού ή άλλα μικροσωματίδια, ο Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Για μέγιστη απόδοση φιλτραρίσματος, το Pro μοντέλο έρχεται με αισθητήρες ΡΜ2.5 και ΡΜ10 που εξασφαλίζουν ακριβή ανίχνευση μικροσωματιδίων. Για την καλύτερη συλλογή τους έχει προστεθεί και ιονιστής. Ταυτόχρονα, ο Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro παρέχει 500m3/h PCADR και 185m3/h FCADR, που σημαίνει ότι μπορεί να φιλτράρει τον αέρα σε ένα δωμάτιο 40 τετραγωνικών μέτρων σε 15 λεπτά.

Πέρα από το ισχυρό φιλτράρισμα, ο Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro προσφέρει μια συνολικά ανανεωμένη εμπειρία χρήστη. Ο λεπτός σχεδιασμός και η αθόρυβη νυχτερινή λειτουργία συνδυάζεται τέλεια με τις ζωές και τα σπίτια των χρηστών. Η ΟLED οθόνη αφής επιτρέπει μια γρήγορη ανασκόπηση του AQI, της θερμοκρασίας και των στοιχείων υγρασίας, καθώς και γρήγορες ρυθμίσεις με μερικές απλές κινήσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν τη συσκευή μέσα από το Xiaomi Home App, για εύκολη αλλαγή στο πρόγραμμα, καθώς και για τον συγχρονισμό με τις άλλες συσκευές ΙοΤ, τον έλεγχο της ποιότητας του φίλτρου και άλλες πληροφορίες. Φωνητικές εντολές υποστηρίζονται μέσα από το Google Assistant και Amazon Alexa*****

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές και η διαθεσιμότητα των smartphones και των προϊόντων του οικοσυστήματος της Xiaomi στην Ελληνική αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights