Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ TP-Link: Ελέγξτε και ρυθμίστε από το κινητό σας την κατανάλωση ρεύματος

TP-Link: Ελέγξτε και ρυθμίστε από το κινητό σας την κατανάλωση ρεύματος

απο John Leondaris

Τα ύψη που έχει πιάσει η τιμή του ρεύματος κάνουν όλο και πιο επιτακτική την υιοθέτηση λύσεων ελέγχουν της κατανάλωσης, άλλωστε κάτι τέτοιο αποτελεί και μία εκ των βασικών εφαρμογών του «έξυπνου» σπιτιού.

Μία τέτοια λύση προτείνει η TP-Link με τη νέα «έξυπνη» πρίζα Tapo P110, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του «έξυπνο» σπίτι και να ελέγξει την κατανάλωση ενέργειας που πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του, με την παραπάνω πρίζα, και σχετική εφαρμογή της εταιρείας.

Η πρίζα είναι συμβατή με το Google Assistant και την Amazon Alexa, και είναι εξοπλισμένη με «Away Mode», προσομοιώνοντας κάποιον που βρίσκεται στο σπίτι για να ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σας, καθώς και για να παρέχει τη δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω της εφαρμογής.

Η Tapo P110 έρχεται να ενισχύσει την οικογένεια της Tapo για τη δημιουργία «έξυπνων» σπιτιών, έχοντας βασικές διαφορές από την προκάτοχό της, την Tapo P100. Ειδικότερα, με τη νέα Tapo P110 μπορεί κάθε συσκευή που συνδέεται σε αυτή να μετατρέπεται σε «έξυπνη», ενώ μπορεί να δεχτεί ένταση ρεύματος έως και 16A, που σημαίνει ότι σε αυτή μπορούν να συνδεθούν ακόμα και «ενεργοβόρες» συσκευές, όπως ένα ψυγείο.

Εκτός όμως από την παρακολούθηση της κατανάλωσης ρεύματος, η Tapo P100 προσφέρει και πληθώρα δυνατοτήτων στον χρήστη, όπως η δυνατότητα ορισμού χρονοδιαγραμμάτων για συνδεδεμένες συσκευές και «γκρουπάρισμα» πολλών συσκευών σε μία ομάδα, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος πολλών «έξυπνων» συσκευών Tapo με μία μόνο κίνηση.

Η νέα Tapo P110 της TP-Link είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή στα 19,90 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights