Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Sound Joy: Σύντροφος ψυχαγωγίας

Huawei Sound Joy: Σύντροφος ψυχαγωγίας

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εποχή που η έμφαση σε πολλά προϊόντα τεχνολογίας δίνεται στην κάμερα και τον τομεά της εικόνας γενικότερα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι λύσεις για ποιοτικό και ευχάριστο ήχο … σπανίζουν. Ακόμα περισσότερο σπανίζουν αυτές που μπορούν να προσφέρουν ποιότητα στον ήχο, ευκολία και πρακτικότητα και έναν μοναδικό σχεδιασμό, όπως φυσικά και ευκολία στην μεταφορά τους.

Για την Huawei, αυτό είναι μια ακόμα «πρόκληση» να αποδείξει το πως μπορεί να σχεδιάζει κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας σε κάθε διαφορετική κατηγορία. Η απάντηση στην πρόκληση λοιπόν αυτή, ακούει στο όνομα Huawei Sound Joy. Ένα Bluetooth φορητό ηχείο, που με την ονομασία του δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι σχεδιασμένο για… διασκέδαση, χωρίς όμως παραχωρήσεις.

Το Huawei Sound Joy είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Huawei με τη Γαλλική Devialet, μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε ασύρματα ηχεία κορυφαίας απόδοσης. Το Sound Joy λοιπόν, είναι ένα ηχείο με δύο διαφορετικά Woofer, ένα μεγάλο βασικό «οδηγό» και γεμάτο χαρακτηριστικά στον…ενδιάμεσο χώρο.

Από την ασυνήθιστα μεγάλη μπαταρία που προσφέρει έως και 26 ώρες αναπαραγωγής, τον LED φωτισμό που μπορεί να «συγχρονιστεί» με τον ρυθμό της μουσικής, μέχρι και … ξεχωριστά σε μέγεθος αλλά και πρακτικότητα πλήκτρα χειρισμού. Θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα ότι αυτά για την ένταση αποτελούν «Statement» του ξεχωριστού, μοντέρνου σχεδιασμού του Sound Joy.

Η ευκολία όμως ξεκινάει από το πως μπορεί μέσω του One-Touch Transfer να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με οποιοδήποτε Android Smartphone για να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Μέσω της εφαρμογής Huawei AI Life, το Sound Joy προσφέρει ξεχωριστές επιλογές για την ηχητική του απόδοση, με έμφαση σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Αν η μπαταρία στο εσωτερικό του ηχείου μας εξασφαλίζει ότι αυτό θα είναι πάντα… ενεργό όταν το χρειαστούμε, η ταχεία φόρτιση με 40W που αποτελεί κάτι ακόμα πιο πρωτόγνωρο σε ένα Bluetooth ηχείο, μας επιτρέπει να το φορτίσουμε ασυνήθιστα γρήγορα. Η πιστοποίηση για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, είναι όμως αυτή που εγγυάται ότι το Sound Joy θα μας ακολουθήσει παντού, ακόμα και στις διακοπές μας σε κάποια παραλία, όπου η ένταση και η ποιότητα του ήχου του θα μας γεμίζει μουσική απόλαυση.

Κορυφαίος ήχος, μοναδική εμφάνιση, «ατελειώτη» μπαταρία, ευκολία στη σύνδεση με το Smartphone μας, και φυσικά πρακτικότητα στην χρήση. Ένα σύνολο χαρακτηριστικών που μέχρι σήμερα δεν ήταν δεδομένα, πόσο μάλλον …. όλα μαζί σε ένα Bluetooth ηχείο. Το Huawei Sound Joy είναι εδώ για να το αλλάξει αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, ενώ για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights