Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ TCL 30 SE: Η έξυπνη οικονομική επιλογή.

TCL 30 SE: Η έξυπνη οικονομική επιλογή.

απο Kostas Gliatiotis

Το «δικαίωμα» του καθενός από εμάς, να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα οικονομικό αλλά πλήρες ικανό Smartphone, ήταν πάντα το… κίνητρο για την TCL να αναπτύσσει κορυφαία Smartphones σε καθε κατηγορία τιμής. Με το TCL 30 SE όμως, η εταιρεία πηγαίνει ένα βήμα πιο μακρία την πολιτική της αυτή, πετυχαίνοντας ένα ενδιαφέρον σύνολο χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και απόδοσης, με ελκυστική τιμή πώλησης.

Ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής, η TCL σωστά θεωρεί ότι ο ιδιοκτήτης του TCL 30 SE δεν πρέπει να «θυσιάζει» την οπτική του εμπειρία. Η οθόνη του λοιπόν, με την τεχνολογία NXTVision, βελτιώνει την συνολική ποιότητα εικόνας σε φωτογραφίες, βίντεο αλλά και παιχνίδια πλέον στην νεότερη έκδοση της.

Με την λειτουργία άνεσης ματιών, η οθόνη του TCL 30 SE προσαρμόζεται πάντα σωστά στις συνθήκες γύρω μας, και η συνεχόμενη χρήση για ανάγνωση και όχι μόνο είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ.

Όμως ένα Smartphone είναι αυτό που μας «βοηθά» να εκφράσουμε την άποψη μας, και να μοιραστούμε τις ξεχωριστές στιγμές μας. Για το TCL 30 SE αυτό είναι… εύκολο να μας το προσφέρει με την κάμερα των 50mp. Το Steady snap αποτυπώνει την στιγμή ακριβώς που θέλουμε ακόμα και όταν κάτι κινείται… γρήγορα στο πλάνο, το Auto capture αναγνωρίζει πότε μια φωτογραφία πορτραίτου είναι η σωστή «επιλογή» και ενεργοποιείται αυτόματα, ενώ το Quick Snap μας επιτρέπει να μπούμε στην εφαρμογή της κάμερας και να βγάλουμε μια φωτογραφία εντυπωσιακά γρήγορα.

Όμως τίποτα από αυτά δεν θα ήταν τόσο πρακτικό και χρήσιμο, αν το TCL 30 SE δεν «φρόντιζε» να παραμένει δίπλα μας για όσο το δυνατόν περισσότερο. Με μια μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία των 5.000mAh, γρήγορη φόρτιση στα 15W, και μεγάλη διάρκεια για να καλύψει τις ανάγκες μας μέσα στην ημέρα χωρίς ποτέ να… αγχωθούμε ότι θα μας αφήσει. Για να έχουμε όμως αυτή την απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα, το TCL 30 SE και η έξυπνη φόρτιση του, μαθαίνουν τις συνήθειες μας. Η μπαταρία γεμίζει πάντα λίγη ώρα πριν το χρειαστούμε και πάλι, για να περιορίζει τον χρόνο που θα είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή του ενώ αυτή έχει γεμίσει.

 

Τέλος, είναι προφανές ότι η εξωτερική εμφάνιση και η ομορφιά είναι το ίδιο σημαντική, και το TCL 30 SE ξεχωρίζει και εδώ. Με 2.5D γυαλί στην οθόνη του, προσοχή στη λεπτομέρεια στο πλαίσιο του ώστε να «κάθεται» ευγενικά στο χέρι μας, και πίσω επιφάνεια που ξεχωρίζει οπτικά αλλά φιλοξενεί και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων σε μια πρακτική θέση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights