Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HUAWEI Watch GT Runner: Ο αθλητικός μας σύμμαχος

HUAWEI Watch GT Runner: Ο αθλητικός μας σύμμαχος

απο Kostas Gliatiotis

Το να μπορεί ένα Smartwatch να … καταγράψει την άθληση μας, καθώς και πολλά ακόμα χρήσιμα στατιστικά, είναι κάτι που θεωρείται πλέον «δεδομένο» από κάθε έξυπνο ρολόι που σέβεται τον εαυτό του.

Το να είναι όμως σχεδιασμένο ειδικά για αυτούς που το τρέξιμο και κάθε είδους άθληση είναι ο πρωταρχικός λόγος επιλογής ενός Smartwatch, είναι κάτι το διαφορετικό. Για αυτόν τον λόγο, η HUAWEI για μια ακόμα φορά, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες που έχει ο καθένας μας, σχεδίασε ένα έξυπνο ρολόι  ειδικά για όσους έχουν το… τρέξιμο στην καθημερινότητα τους (κυριολεκτικά αλλά γιατί όχι και μεταφορικά).

Το HUAWEI Watch GT Runner είναι ένα Smartwatch που στο σύνολο του δίνει έμφαση στην καλύτερη δυνατή απόδοση λοιπόν για αυτό ακριβώς το κοινό. Από τον τον τρόπο που είναι κατασκευασμένο, μέχρι τις ξεχωριστές δυνατότητες που έχει σε επίπεδο λογισμικού.

Ένα Smartwatch που θα μας ακολουθεί στην άσκηση μας, πρέπει να το κάνει χωρίς να μας «ενοχλεί» και ιδανικά χωρίς να… καταλαβαίνουμε καν ότι το έχουμε στο χέρι μας. Για αυτόν τον λόγο, το HUAWEI Watch GT Runner είναι κατασκευασμένο από ειδικό πολυμερές πλαστικό, ένα υλικό που του επιτρέπει να είναι εντυπωσιακά ελαφρύ. Στα 36 μόλις γραμμάρια, σίγουρα ξεχνάς ότι το έχεις στο χέρι σου, και κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και στο σύνολο της καθημερινότητας σου.

Ο σχεδιασμός του όμως «κρύβει» ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Η κάσα του έχει… αεροδυναμικό σχεδιασμό, που μπορεί να φαίνεται αρχικά κάτι ασυνήθιστο, επιτρέπει όμως στο χέρι μας να αναπνέει ειδικά όταν αθλούμαστε.

Η περιστρεφόμενη κορώνα για την χρήση του HUAWEI Watch GT Runner, είναι κατασκευασμένη επίσης από τιτάνιο, για την αντοχή αλλά και την διαφορετική αίσθηση που έχει το συγκεκριμένο υλικό.

Φυσικά, όσο πρακτικό και αν είναι  ένα ρολόι οποιυδήποτε είδους, για να είναι «έξυπνο» αλλά και σχεδιασμένο για αθλητική χρήση, πρέπει να προσφέρει και το σύνολο των δυνατοτήτων που θα κάνουν την καταγραφή και την παρακολούθηση της άσκησης μας ακόμα καλύτερη.

Η τεχνολογία TrueSeen 5.0+ της HUAWEI, συνδυάζει πλέον 8 διαφορετικούς αισθητήρες, με βελτιωμένη ακρίβεια για την καταγραφή των στατιστικών αυτών. Οι καρδιακοί παλμοί μας, η ποιότητα του οξυγόνου στο αίμα μας, και φυσικά τα επίπεδα του στρες είναι πιο… πολύτιμα όταν η καταγραφή τους έχει την ακρίβεια αυτή.

Με το σύστημα TrueSport τώρα, τα δεδομένα αυτά παρουσιάζονται σε μια διαφορετική συνολική «εικόνα» στο ίδιο το HUAWEI Watch GT Runner. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε… δρομέας μπορεί να εκτιμήσει με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα της άσκησης του, αλλά και να υπολογίσει σωστά την διάρκεια της ξεκούρασης ανάμεσα σε κάθε μια από αυτές.

Η ακριβής καταγραφή όμως της άσκησης μας, περιλαμβάνει και το να γνωρίζουμε την διαδρομή που έχουμε κάνει με την ίδια ακρίβεια. Με βελτιωμένο σύστημα διπλής κεραίας λοιπόν, το HUAWEI Watch GT Runner, έχει σημαντικά καλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό της τοποθεσίας μας, υποστηρίζοντας όλα τα διαθέσιμα συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, BEIDU, GNSS)

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν το ίδιο χρήσιμο, αν το HUAWEI Watch GT Runner δεν προσέφερε την διάρκεια της μπαταρίας που θα μας επιτρέπει να τα εκμεταλλευόμαστε χωρίς σχεδόν ποτέ να έχουμε το… άγχος ότι θα μείνει από μπαταρία.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, η παράδοση της HUAWEI σε αυτόν τον τομέα επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Το Smartwatch μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες σε Smart Mode. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα παραμείνει ενεργό και στο χέρι μας, χωρίς να «θυσιάσει» κάτι από αυτά που προσφέρει.

Η έξυπνη καταγραφή των καρδιακών μας παλμών, της περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο, όπως και η καταγραφή της διάρκειας και ποιότητας του ύπνου μας, έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν χωρίς να θυσιάζουν την μπαταρία του ρολογιού μας.

Για μια εταιρεία λοιπόν που έχει αποδείξει την ικανότητα της να ξεχωρίζει και στην αγορά των Smartwatches, το HUAWEI GT Runner είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δίνει την ίδια σημασία και σε όσους έχουν πιο «συγκεκριμένες» απαιτήσεις στην καθημερινότητα τους.

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights