Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Vivo στη πρώτη θέση για την αγορά της Κίνας

Η Vivo στη πρώτη θέση για την αγορά της Κίνας

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στην δημοσιότητα η Counterpoint research, η αγορά των Smartphones στην Κίνα, συνεχίζει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε σύκγριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά και την ίδια περίοδο, το μερίδιο αγοράς για αρκετές εταιρείες, έχει αλλάξει για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά λοιπόν, την πρώτη θέση στην αγορά της Κίνας, κατέχει πλέον η Vivo

με την OPPO (που ανήκει βέβαια στο ίδιο Group της BBK Electronics) να βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση. Μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν λάβει υπόψιν του κανείς ότι στο μερίδιο αγοράς της OPPO “περιλαμβάνεται” πλέον και η OnePlus, το μερίδιο της οποίας δεν αναφέρετια ξεχωριστά.

Επιστρέφοντας στην Vivo τώρα, η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά Smartphones σε κάθε κατηγορία τιμής, προκειμένου να μεγαλώσει την “γκάμα” της και να έχει διαθέσιμη μια επιλογή ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει ο καθένας.

Μάλιστα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη των πωλήσεων και στη χώρα μας, με τέσσερα διαφορετικά Smartphones αρχικά, και την πρόθεση να επεκτείνει και στην Ελληνική αγορά την γκάμα της με ακόμα περισσότερες επιλογές. 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights