Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OPPO Find X3 Neo video review

OPPO Find X3 Neo video review

απο Kostas Gliatiotis

Το OPPO X3 Neo είναι ένα παλαιότερο πλέον μοντέλο της εταιρείας, το πρώτο όμως που έρχεται στα δικά μου χέρια, και αυτό είναι ένα σχετικά αναλυτικο Review video για αυτό. Ακόμα και σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του, παραμένει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone, και για τις επιδόσεις, και για την οθόνη αλλά κυρίως για τις κάμερες του.

Ο Snapdrago 865 επεξεργαστής της Qualcomm, παραμένει ισχυρότερος από ότι χρειάζεται κανείς συνήθως στην καθημερινότητα του, η Super AMOLED κυρτή οθόνη είναι εντυπωσιακή σε χρωματική απόδοση, και απόλυτα ικανοποιητική με τον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, ενώ ξεχωρίζει χαρακτηριστικά η πολυτελής κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο του OPPO Find X3 Neo.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον δημοφιλή πλέον IMX766 αισθητήρα της Sony των 50mp, με όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν επίσης ιδιαίτερα ικανό, όπως το Dual Pixel auto focus, τη μηχανική σταθεροποίηση του φακού, και το σχετικά μεγάλο φυσικό μέγεθος του αισθητήρα. Το OPPO Find X3 Neo όμως είναι και από τα μέχρι και σήμερα δυστυχώς λίγα Smartphones με Ultra wide κάμερα των 16mp, αλλά και μια ακόμα με 2Χ οπτικό zoom και ανάλυση 13mp.

Παρότι τέλος η μπαταρία του δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα στα 4.500mAh, φορτίζει πολύ γρήγορα με 65W ενώ η απόδοση της στην πράξη είναι περισσότερο από απλά ικανοποιητική. Ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο το ColorOS δεν είναι το καλύτερο UI σε εμφάνιση και λογική δομή, έχει τον δικό του χαρακτήρα, ενώ το OPPO Find X3 Neo έχει ήδη αναβαθμιστεί σε Android 12 και την αντίστοιχα νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights