Αρχικη APPS / GAMES Η Prosvasis σε συνεργασία με τη Sunsoft εξελίσσει το Prosvasis GO

Η Prosvasis σε συνεργασία με τη Sunsoft εξελίσσει το Prosvasis GO

απο Kostas Gliatiotis

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, επεκτείνει τις δυνατότητες της εφαρμογής Prosvasis GO, καλύπτοντας πλέον ολοκληρωμένα τις ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών της έκδοσης και διαβίβασης πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και της διασύνδεσης με το λογιστή της επιχείρησης.

 

Η νέα λειτουργία της εφαρμογής Prosvasis GO, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sunsoft, εξειδικευμένο πάροχο λύσεων λογισμικού για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.  Η νέα λειτουργία επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε τιμές κρατήσεων, ενώ παρέχει άμεση και πλήρη εικόνα της διαθεσιμότητας των δωματίων, συνδυάζοντας πληροφορίες που οδηγούν σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου καθώς η καταχώρηση κρατήσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα, με drag & drop επάνω στη γραφική απεικόνιση των δωματίων. Αντίστοιχα απλά, παρέχει τη δυνατότητα τροποποίησης κρατήσεων σε νέες ημερομηνίες και δωμάτια, ώστε να διευκολύνει την επίτευξη της μέγιστης δυνατής πληρότητας.

 

Με εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, η εφαρμογή Prosvasis GO αυτοματοποιεί πλήρως την καθημερινή λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων διασφαλίζοντας την πλήρη εναρμόνισή τους με τις απαιτήσεις τις ΑΑΔΕ, καθώς επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο τόσο με το λογιστή της επιχείρησης, όσο και την πλατφόρμα myDATA.

 

Η Prosvasis αναπτύσσει συνεχώς ολοκληρωμένες λύσεις που στόχο έχουν να αυτοματοποιήσουν τη λειτουργία επαγγελματιών και συγχρόνων επιχειρήσεων, βοηθώντας τους να περάσουν εύκολα και απλά στη νέα ψηφιακή εποχή.

 

 

Σχετικά με Prosvasis:

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου SoftOne, ιδρύθηκε το 2005 και είναι μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, με εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών εκπαίδευσης για λογιστικά & φοροτεχνικά γραφεία, ελεύθερους επαγγελματίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις. H Prosvasis, υποστηρίζει σήμερα ένα πελατολόγιο 4,500 και πλέον λογιστικών γραφείων, και +35,000 επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού η Prosvasis διαθέτει τις λύσεις “Prosvasis Business Suite ΟΝΕ”, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων, και την web εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης “Prosvasis GO”, πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ. 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών SoftOne: Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τέσσερα κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS και Regate) και περισσότερους από 400 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 60.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights