Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η realme παραμένει ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη το 1ο τρίμηνο του 2022

Η realme παραμένει ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη το 1ο τρίμηνο του 2022

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη για το 2021, παρέμεινε στους Top 4 στην αγορά της Ευρώπης με εντυπωσιακή ετήσια ανάπτυξη 177% το 1ο τρίμηνο του 2022, συνεχίζοντας να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone μεταξύ των κορυφαίων μεγάλων εμπορικών σημάτων. Η realme κατατάχθηκε, επίσης, πάνω από το Top 5 σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Στη Δυτική Ευρώπη, η realme παρέμεινε σταθερή με ανάπτυξη 377%, μέσα από τις ισχυρές επιδόσεις στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 443%, 2809%, 352% και 223% αντίστοιχα. Η realme εδραίωσε τη θέση της στο Top 5 και στις τέσσερις χώρες, επεκτείνοντας ποικίλες συνεργασίες και προσφέροντας συναρπαστικές προσφορές σε πελάτες.

Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η realme παρέμεινε επίσης στην κορυφή κατέχοντας μια θέση στο Top 4, κυρίως με την σημαντική συνεισφορά της Πολωνίας, όπου η realme κατέρριψε την Apple στο Top 3 για άλλη μια φορά. Η realme διατήρησε πολλά υποσχόμενες επιδόσεις στην Τσεχία, την Ελλάδα αλλά και τη Σλοβενία, με κατάταξη στο Top 4 σε κάθε χώρα.

Στην Ελλάδα η realme για το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone, ξεπερνώντας ακόμα και την Apple κατά μία θέση. Πιο συγκεκριμένα, η realme κατέχει την 4η θέση έχοντας ανοδικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 135%.

Η realme παρέμεινε εξαιρετικά ενεργή στην Ευρώπη ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο του 2022, λανσάροντας την πρώτη σειρά 9 Pro μαζί με τις στρατηγικές «Όλα σε 5G», παρουσιάζοντας την κορυφαία ναυαρχίδα της σειράς GT 2 και το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση GT NEO 3, ανακοινώνοντας το «1+5+T». Καθώς και με στρατηγικές και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας προϊόντων AIOT με το Treedom στο MWC στην Βαρκελώνη.

Με τις σειρές realme 9 Series και realme GT NEO 3 Series να κυκλοφορούν στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2022, μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε περισσότερα από τη realme.

 

Μείνετε συντονισμένοι, για νέες ταχύτητες και ρεκόρ το 2022!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights