Αρχικη APPS / GAMES Η ευκολία του Gspace σε HUAWEI Smartphones

Η ευκολία του Gspace σε HUAWEI Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι είναι γνωστό πλέον ότι τα νεότερα Smartphones της HUAWEI έρχονται χωρίς υποστήριξη (επίσημα…) για τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, είναι αντίστοιχα δεδομένο ότι αυτό δεν περιορίζει με κάποιο ενοχλητικό τρόπο την καθημερινή συμβίωση μαζί τους. Αρχικά, το App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, εμπλουτίζεται συνεχώς με δημοφιλείς και χρήσιμες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα μας, και φυσικά σε αυτές περιλαμβάνονται οι εφαρμογές των τεσσάρων μεγαλύτερων Ελληνικών τραπεζών.

Για όσους όμως χρειάζονται στην καθημερινότητα τους κάποια εφαρμογή που (ακόμα) δεν είναι διαθέσιμη μέσω του App Gallery και δεν μπορούν να την εγκαταστήσουν μέσω του αντίστοιχα χρήσιμου Petal Search, υπάρχει μια ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμη λύση. Αυτή ακούει σητν ονομασία Gspace, και είναι μια εφαρμογή που φέρνει με έναν σχετικά απλό τρόπο όλες τις εφαρμογές της Google και όχι μόνο στο HUAWEI smartphone μας.

Πρακτικά η εφαρμογή του Gspace δημιουργεί έναν δεύτερο εικονικό “χώρο” στο Smartphone μας, στον οποίο αναγνωρίζεται σαν καποιο παλαιότερο μοντέλο της εταιρείας με υποστήριξη για τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς εισάγοντας τα στοιχεία του Google λογαριασμού του, να έχει πρόσβαση στο Play Store και όλες τις εφαρμογές που  πιθανον θα χρειαστεί από αυτό.

Μάλιστα, το Gspace μας δίνει την δυνατοτητα να δημιουργήσουμε συντομεύσεις των εφαρμογών αυτών και στο μενού του ίδιου του HUAWEI Smartphone μας, προκειμένου να έχουμε άμεσα πρόσβαση σε αυτές χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε την δική του εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τέλος την ασφάλεια, ο δεύτερος εικονικός αυτός χώρος δημιουργείται μέσα στο ίδιο το Smartphone μας και τα δεδομένα μας παραμένουν σε αυτό, χωρίς καποιο κίνδυνο να έχει κανείς πρόσβαση σε αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights