Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI P50 Pro: Η ικανότητα στη φωτογραφία και όχι μόνο.

HUAWEI P50 Pro: Η ικανότητα στη φωτογραφία και όχι μόνο.

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει μια εταιρεία που «έδειξε» τον δρόμο στη φωτογραφία με Smartphones, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η HUAWEI. Εδώ και πολλά χρόνια πλέον, η εταιρεία έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να κατασκευάσει κορυφαία φωτογραφικά Smartphones. Γνωρίζει όμως το ίδιο καλά, ότι ένα έξυπνο τηλέφωνο δεν είναι μόνο οι κάμερες του, και πρέπει να είναι αντίστοιχα κορυφαίο και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Με το HUAWEI P50 Pro λοιπόν, η εταιρεία επιβεβαιώνει απλά και όμορφα, με τον καλύτερο τρόπο, ποιος είναι ο… ηγέτης στη φωτογραφία αλλά και πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ένα πολυτελές, όμορφο και ιδιαίτερα ικανό smartphone σαν σύνολο.

Οι ξεχωριστές κάμερες.

Για μια ακόμα φορά, το HUAWEI P50 Pro είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια κάμερα για κάθε είδους φωτογραφία που θέλουμε να βγάλουμε, και ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις μας σε όλες τις συνθήκες. Η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία XD Fusion, μπορούν να επεξεργαστούν τα δεδομένα από πολλές διαφορετικές λήψεις, και να δημιουργήσουν την καλύτερη τελική φωτογραφία.

Η βασική κάμερα του HUAWEI P50 Pro θα «εκμεταλλευτεί» τα τεχνικά πλεονεκτήματα του αισθητήρα των 50mp που διαθέτει, και θα αναγνωρίσει πάντα σωστά το πλάνο και το αντικείμενο κάθε φωτογραφίας ώστε να το αποτυπώσει με τον ξεχωριστό τρόπο που παραδοσιακά κάνει τις φωτογραφίες των smartphones της εταιρείας να ξεχωρίζουν.

 

Αυτή με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό, θα «χωρέσει» ένα μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία μας, σε εκείνες τις συνθήκες που μια συνηθισμένη κάμερα δεν μπορεί να… ανταπεξέλθει με τον ίδιο τρόπο. Θα εκμεταλλευτεί όμως και το Auto focus που διαθέτει, για να μας προσφέρει ένα ακόμα ξεχωριστό είδος φωτογραφίας από πολύ μικρή απόσταση με το macro Mode.

Φυσικά, η HUAWEI ήταν επίσης η εταιρεία που «γνώρισε» στο κοινό τις κάμερες με την ικανότητα να φέρουν πραγματικά πιο κοντά αυτό που θέλουμε να φωτογραφίσουμε. Η περισκοπική κάμερα λοιπόν του HUAWEI P50 Pro συνεχίζει και αυτή επάξια την παράδοση σε αυτό το είδος φωτογραφίας, και μάλιστα με έναν τρόπο ακόμα καλύτερο. Πίσω από τον φακό με το 3.5Χ οπτικό zoom «κρύβει» έναν αισθητήρα των 64mp που μπορεί να αποτυπώσει κορυφαία λεπτομέρεια σε όλες τις συνθήκες.

Ένα ακόμα πιο ξεχωριστό Smartphone.

Όπως είπαμε ήδη, οι ικανές κάμερες είναι λιγότερο…. Σημαντικές αν δεν βρίσκονται σε ένα Smartphone που να εντυπωσιάζει και με πολλούς ακόμα διαφορετικούς τρόπους. Το HUAWEI P50 Pro λοιπόν, συνδυάζει τις κάμερες αυτές με την οθόνη, τις επιδόσεις, αλλά και την μοναδική κατασκευή και τον σχεδιασμό του.

Η Super AMOLED οθόνη δεν αρκείται μάλιστα στο… συνηθισμένο, και έρχεται με ένα ακόμα πιο ευρύ χρωματικό εύρος 10-bit και την δυνατότητα να προβάλλει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Πάντα με τον δυνατό φωτισμό που θα της επιτρέπει να είναι χρήσιμη και απολαυστική σε όλες τις συνθήκες.

Ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz θα μας προσφέρει την ομαλή και ευχάριστη πλοήγηση στο γραφικό περιβάλλον (το «μενού») του HUAWEI P50 Pro, αλλά και σε κάθε εφαρμογή που με χαρακτηριστική ευκολία μπορούμε πλέον να εγκαταστήσουμε μέσω του HUAWEI App Gallery και να την αναζητήσουμε μέσω του Petal Search.

Όμως θα προσαρμόσει και τον ρυθμό ανανέωσης αυτό ανάλογα με τις συνθήκες, για να δείξει με έναν ακόμα τρόπο πόσο… έξυπνο είναι το HUAWEI P50 Pro, και πως μπορεί να βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Όταν το… πιάσει κανείς στα χέρια του.

Είναι εύκολο (σχετικά! ) να περιγράψει κανείς το πόσο όμορφο και πολυτελές είναι το HUAWEI P50 Pro. Είναι όμως ακόμα πιο χρήσιμο να δοκιμάσει να το κρατήσει στο χέρι του για να εκτιμήσει πόσο ξεχωριστό είναι.

Από την προσοχή στην λεπτομέρεια στην συναρμολόγηση και τον σχεδιασμό του, μέχρι τον όμορφο τρόπο που η κυρτή πίσω γυάλινη επιφάνεια του συναντά το κατασκευασμένο από αλουμίνιο πλαίσιο του. Αλλά και το πως η κυρτή αυτή επιφάνεια είναι αρμονικά… συμμετρική με την κυρτή επίσης οθόνη του. Τόσο κυρτή όσο ακριβώς «πρέπει» για να είναι ακόμα πιο όμορφη και πολυτελής.

Θα εκτιμήσει ακόμα περισσότερο όμως την έμφαση που έχει δώσει η εταιρεία στο να κάνει το HUAWEI P50 Pro εύκολο στη μεταφορά και την χρήση του. Από το ιδανικό μέγεθος που προσφέρει με την οθόνη του να έχει εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο και την επιφάνεια που επιτρέπει την άνετη χρήση του, μέχρι το μικρό του πάχος και το πόσο ευχάριστα κάθεται στο χέρι μας.

Μέχρι και η λεπτομέρεια στον τρόπο που οι κάμερες «ζουν» σε δύο συμμετρικά στρογγυλά πλαίσια, είναι χαρακτηριστική της ομορφιάς και του χαρακτήρα που διαθέτει το HUAWEI P50 Pro.

Ικανό για τα πάντα.

Προφανώς και ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις επιδόσεις που θα χρειαστεί ο ιδιοκτήτης του. Το HUAWEI P50 Pro έχει στο εσωτερικό του έναν ιδιαίτερα ισχυρό επεξεργαστή, και τον συνδυάζει με 8GB RAM αλλά και δύο διαφορετικές εκδόσεις διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Πάντα με την έμφαση που δίνει και εδώ η HUAWEI ώστε οι επιδόσεις αυτές να μην «θυσιάζουν» την σταθερή απόδοση αλλά και την λειτουργία του σε όλες τις συνθήκες. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και την πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, που επιτρέπει στο HUAWEI P50 Pro να προσφέρει μια ακόμα… ασφάλεια στον τυχερό κάτοχο του.

Τελικά.

Το HUAWEI P50 Pro είναι η νεότερη και καλύτερη απόδειξη του ότι η HUAWEI δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, όχι ότι αυτό δεν ήταν ήδη … ξεκάθαρο. Ένα smartphone σχεδιασμένο και κατασκευασμένο να ξεχωρίζει εκεί που περιμένει κανείς, στον τομέα της φωτογραφίας δηλαδή, αλλά να το πετυχαίνει ενώ είναι ταυτόχρονα κορυφαίο και σε οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί ο ιδιοκτήτης του στην καθημερινότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights