Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρχεται το Nothing Phone (1) στις 12 Ιουλίου

Έρχεται το Nothing Phone (1) στις 12 Ιουλίου

απο Kostas Gliatiotis

H ικανότητα του Carl Pei να ξεχωρίζει στον κόσμο της τεχνολογίας είναι γνωστή, όπως και το ότι δεν “φοβάται” να ρισκάσει στην δημιουργία μιας νέας… εταιρίας όταν θεωρεί ότι αυτό είναι η καλύτερη λύση. Η Nothing λοιπόν, ξεκίνησε την ύπαρξη της, ακολουθώντας … πιστά την ονομασία της, χωρίς αρχικά κάποιο προϊόν. Στην συνέχεια απέδειξε ότι θέλει να προσφέρει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο με τα Nothing ear (1) ασύρματα ακουστικά, αλλά και με τον δικό της Launcher για Android Smartphones.

Φυσικά, ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και το πρώτο Smartphone της Nothing, κάτι που πριν λίγο καιρό παραδέχθηκε και επίσημα ο Carl Pei. Πλέον η εταιρεία έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει το Nothing Phone (1) στις 12 Ιουλίου, σε ένα Online event από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Nothing Phone (1) στοχεύει να μας κάνει να… ξεχάσουμε τον τρόπο που δουλεύει η βιομηχανία των Smartphones. Είτε αυτό αναφέρεται στον τρόπο που επιλέγονται οι συσκευές που θα φτάσουν τελικά στην αγορά ή το τι προσφέρουν, είναι σίγουρο τουλάχιστον ότι το Nothing Phone (1) θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ξεχωριστό μπορεί.

Η παρουσίαση του θα γίνει μέσω Live streaming και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα που έχει δημιουργήσει η Nothing για αυτόν τον σκοπό. 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights