Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy A Series: Απίθανα για όλους

Galaxy A Series: Απίθανα για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Samsung Galaxy A είναι από τις πιο δημοφιλείς της Samsung, αλλά και αυτή που κάνει πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις της εταιρίας διαθέσιμες σε όλους. Awesomeγια όλους είναι λοιπόν, τα νέα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, για περισσότερους από έναν λόγους: με awesome κάμερα, απολαυστική εμπειρία θέασης στην εκπληκτική τους οθόνη, υποστήριξη δικτύων πέμπτης γενιάς για συνδεσιμότητα τώρα και στο μέλλον, και φυσικά την δέσμευση της Samsung για ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας.

Μια awesome κάμερα.

Το Galaxy A53 5G και το Galaxy A33 5G κάνουν τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο μια… απίθανη εμπειρία, με τις έξυπνες κάμερες, και τις δυνατότητες που η Samsung φέρνει σε αυτά από την σειρά Samsung Galaxy S.

Με τη δύναμη του επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, και τη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης που αυτός διαθέτει, αναγνωρίζουν πάντα σωστά το αντικείμενο και το σκηνικό της φωτογραφίας για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με Selfie κάμερα των 32mp στο Galaxy A53, το αποτέλεσμα αυτό δεν  περιορίζεται μόνο στις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος τους και στις φωτογραφίες που αυτές μπορούν να βγάλουν. Ούτε μόνο και σε καλές και «εύκολες» συνθήκες φωτισμού. Με ένα βελτιωμένο Night mode που με την σειρά του αξιοποιεί και αυτό την  ισχύ τους, κάθε φωτογραφία μας, θα είναι αποτέλεσμα συνδυασμού έως και 12 διαφορετικών λήψεων. Θα είναι και πάντα καθαρό, με την σταθεροποίηση εικόνας.

Awesome επιλογές και  φίλτρα.

Η φωτογραφία είναι, και πρέπει να είναι, προσωπικό μέσο έκφρασης για τον καθένα από εμάς. Το Fun mode διαθέτει πολλά και διαφορετικά εφέ και φίλτρα για να δώσουμε σε κάθε φωτογραφία τον χαρακτήρα που εμείς θέλουμε, πλέον και με την Ultra wide κάμερα στα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G.

Το Photo remaster βοηθάει να βελτιώσουμε παλιές μας φωτογραφίες, κάνοντας και εδώ φυσικά χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. ενώ το Object eraser αφαιρείι από τις φωτογραφίες μας ό,τι μπήκε κατά λάθος στο πλάνο μας.

Μια απίθανη οθόνη.

Οι φωτογραφίες, η κάμερα και όχι μόνο, δε θα ήταν ποτέ μια απίθανη εμπειρία χρήσης χωρίς μια αντίστοιχα κορυφαία οθόνη. Η παράδοση της Samsung σε αυτόν τον τομέα είναι γνωστή, και τη συνεχίζουν τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G.

Με μια μεγάλη οθόνη 6.5 ιντσών, ένα προφανώς Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και την ικανότητα να προσαρμόζει την απόδοση της σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, η οθόνη του Galaxy A53 5G είναι εδώ για να συμπληρώσει την απίθανη εμπειρία κάμερας.

Για το Galaxy A33 5G, αλλάζει το μέγεθος στις 6.4 ίντσες, και ο ρυθμός ανανέωσης στα 90Hz. Δεν αλλάζει όμως η εμπειρία θέασης που προσφέρει και εδώ το Super AMOLED Panel με την ίδια ακριβώς απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Απίθανη απόδοση.

Το Galaxy A53 5G και το Galaxy A33 5G φέρνουν στη σειρά Galaxy A και την εμπειρία της Samsung που τους επιτρέπει να έχουν συνολικά την απόδοση που περιμένει κανείς στην κατηγορία τους.

Ο Exynos 1280 επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung σε λιθογραφία 5nm έχει πολλά και ξεχωριστά τεχνικά χαρακτηριστικά: Mε τη μεγάλη μπαταρία των 5.000mAh χαρίζει έως και δύο ημέρες χρήσης. Ακόμα, τη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης και το πώς αυτή βελτιώνει τις κάμερες, τις φωτογραφίες μας και την απόδοση της οθόνης των νέων Samsung Galaxy A Smartphones.

Το νεότερο διαθέσιμο Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google, και ο συνδυασμός του με το γεμάτο χρήσιμες δυνατότητες One UI 4.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, «μεταφέρουν» την απόδοση αυτή στην καθημερινότητα μας.

Τα τέσσερα χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος, εξασφαλίζουν, ότι τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G θα ακολουθούν πάντα τις εξελίξεις σε επίπεδο λογισμικού, και θα προσφέρουν την ίδια απίθανη εμπειρία χρήσης.

Απίθανος σχεδιασμός.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν μπορεί να είναι από μόνο του «αρκετό» σε ένα Smartphone που δεν  ξεχωρίζει και με την εμφάνιση αλλά και την ποιότητά του. Το Galaxy A53 5G και το Galaxy A33 5G έρχονται με ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό, που δεν ξεχνά όμως αυτά που μας έχει  συνηθίσει η Samsung.

Προστατεύουν την οθόνη τους με Gorilla Glass 5 και η πιστοποίηση ΙΡ67* για αντοχή σε νερό και σκόνη, μας προστατεύει από μικρά ατυχήματα αυτού του είδους.

* Τα Galaxy A53 5G και Α33 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights