Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Πρώτη Επίσημη Παρουσίαση του realme GT2 Explorer Master Edition

Η Πρώτη Επίσημη Παρουσίαση του realme GT2 Explorer Master Edition

απο Kostas Gliatiotis

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το realme GT2 Explorer Master Edition θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 12 Ιουλίου 2022, στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Η νέα ναυαρχίδα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το realme Design Studio και τον Jae-Jung, σχεδιαστή μόδας του brand The North Face και ιδρυτή της σειράς ρούχων Door, με προϋπηρεσία προηγουμένως στον Οίκο Ralph Lauren. Η ολοκαίνουργια ναυαρχίδα θα διαθέτει ένα μοναδικό αλλά κλασικό σχεδιασμό Travel Trunk που αντικατοπτρίζει τον αστικό τρόπο ζωής έξω που προτιμούν κατά κύριο λόγο οι νέες γενιές.

Μοιραζόμαστε εδώ την επίσημη πρώτη παρουσίαση του τηλεφώνου για μια ‘κλεφτή’ ματιά πριν από την κυκλοφορία του. Η παραλλαγή Wilderness θα διαθέτει κλασικό rivet design, vegan friendly δερμάτινο υλικό πλάτης και μεταλλική επίπεδη άκρη που αντέχει για άνετο και σταθερό κράτημα.

Παραλλαγή Wilderness

Εκτός από την εντυπωσιακή σχεδίαση, το realme GT2 Explorer Master Edition θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς Snapdragon® 8+ Gen 1.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν!

Σχετικά με τη realme

Η realme είναι μια παγκοσμίως αναδυόμενη εταιρεία τεχνολογίας που αναστατώνει την αγορά smartphone και AIoT, κάνοντας πιο προσιτές τις τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει στους καταναλωτές της. Παρέχει μια σειρά από smartphones και lifestyle συσκευές τεχνολογίας με κορυφαίες προδιαγραφές, απαράμιλλη ποιότητα και design που καθορίζει τις τάσεις των νέων.

Ιδρύθηκε από τον Sky Li το 2018 και καθοδηγούμενη από το σλόγκαν “Dare to Leap”, η realme είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία smartphone στον κόσμο και έχει γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους προμηθευτές smartphone σε 18 αγορές παγκοσμίως μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.realme.com

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights