Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ήρθε ΞΑΝΑ σε βίντεο μου… [Huawei Watch GT 3 Pro και σχολιασμός]

Ήρθε ΞΑΝΑ σε βίντεο μου… [Huawei Watch GT 3 Pro και σχολιασμός]

απο Kostas Gliatiotis

Με το ρίσκο να… γίνει συνήθεια, η Χαρά είναι και πάλί εδώ, αυτή τη φορά για κάτι πιο γυναικείο ! Το HUAWEI Watch GT 3 Pro λοιπόν, στην κεραμική και πανέρμοφη έκδοση του, με εμένα να προσπαθώ να διατηρήσω ένα λίγο πιο βαρετό ύφος, και την Χαρά να αντιδρά, με τον δικό της … τρόπο !

Το Watch GT  3 Pro στην έκδοση των 42mm παραμένει ένα εντυπωσιακά πολυτελές και κομψό γυναικείο ρολόι, που απλά είναι ταυτόχρονα και ένα ιδιαίτερα… ικανό Smartwatch. Η κατασκευή από κεραμεικό υλικό και για το ίδιο το Watch GT 3 Pro αλλά και για το μπρασελέ του, είναι κάτι που ταυτόχρονα το κάνει πολυτελές, ανθεκτικό αλλά και ελαφρύτερο από το συνηθισμένο.

Προσφέρει όλα όσα σωστά θεωρεί κανείς δεδομενα πλέον από ένα Smartwatch της HUAWEI, όπως την καταγραφή καρδιακών παλμών, περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο, την ποιότητα και την διάρκεια του ύπνου μας και φυσικά ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό διαφορετικών ειδών άθλησης.

Η εφαρμογή του Huawei Health που είναι συμβατή με Android Smartphones και iPhones της Apple, είναι κανονικά διαθέσιμη για “κατέβασμα” στο Play Store και το App Store αντίστοιχα, και λειτουργεί όπως έχουμε πει και άλλες φορές στο παρελθόν, χωρίς κανένα πρόβλημα και περιορισμό. Εδώ αποτελούν βέβαια εξαίρεση οι περιορισμοί που θέτει η Apple σε όλα τα Smartwatches εκτός από τα δικά της Apple Watch.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights