Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΑ, να ένα FOLDABLE (HUAWEI P50 Pocket)

ΧΑΡΑ, να ένα FOLDABLE (HUAWEI P50 Pocket)

απο Kostas Gliatiotis

Σε δύο συνεχόμενα γυρίσματα (των προηγούμενων βίντεο…) η Χαρά έβλεπε κάπου στο στούντιο να κυκλοφορεί το P50 Pocket της HUAWEI, χωρίς να του δίνει ιδιαίτερη σημασία. Δεν είχε ποτέ της εμπειρία και με Foldable smartphone, ήρθε η ώρα όμως να αλλάξει αυτό. Έκανα κάθε… προσπάθεια να της δείξω τι μπορεί να κάνει το P50 Pocket, γιατί είναι διαφορετικό από ένα συνηθισμένο Smartphone, και φυσικά το βίντεο βγήκε σχεδόν … μισή ώρα (ασυνήθιστο!) Παρά τις προσπάθειες μου, και παρότι εντυπωσιάστηκε από το πόσο διαφορετικό και χρήσιμο για… selfies είναι το P50 Pocket, τελικά και πάλι με το P50 Pro έφυγε από το στούντιο!

Παρόλα αυτά, το βίντεο έχει και ένα τμήμα του που δείχνει ότι η Χαρά έχει συγκεκριμένη άποψη και για την απουσία των Google services. Μάλιστα όχι… θεωρητική, αφού έχει τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων με Huawei P40 Pro που το χρησιμοποιούν καθημερινά, για όλα όσα χρειάζονται, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλήμα.

Το βίντεο “αγγίζει” και άλλα … ευαίσθητα θέματα σε Foldable smartphones. Όπως το αν φαίνεται ή όχι το σημείο της οθόνης που διπλώνει, το αν ενοχλεί αυτό και φυσικά το αν σε άλλα smartphones του είδους είναι πιο εμφανές ή όχι αυτό. Όπως φυσικά και το για εμένα πάντα “αδιάφορο” ζήτημα του αν υπάρχει κενό ανάμεσα στα δύο τμήματα που διπλώνουν, κάτι που φαίνεται ότι ναι τελικά έχει σημασία.

Αν μη τι άλλο, η Χαρά άλλαξε άποψη για το τι μπορεί να κάνει ένα smartphone σαν το HUAWEI P50 Pocket, το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ότι διπλώνει και γίνεται τόσο μικρό στη μεταφορά του, όπως μάλλον αναμενόμενα και για το πόσο πολυτελές και όμορφο μπορεί να είναι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights