Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sound Blaster X1 Δοκιμάστε ένα μεγάλο άλμα στον ήχο σας με αυτό το μικρό gadget

Sound Blaster X1 Δοκιμάστε ένα μεγάλο άλμα στον ήχο σας με αυτό το μικρό gadget

απο Kostas Gliatiotis

– Το Sound Blaster X1, ο απόλυτος ενισχυτής USB DAC και ακουστικών παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Creative Technology και διαθέτει την τεχνολογία Sound Blaster Acoustic Engine, παράλληλα με την πολλαπλά βραβευμένη Super X-Fi Headphone Holography που πρωτοεμφανίστηκε στο εμβληματικό SXFI AMP. Μικρό όσο ένα δάχτυλο, προσφέρει την τεράστια απόλαυση πολυκάναλου, υψηλής ανάλυσης και καθηλωτικού ήχου, με αυθεντικές αναπαραγωγές μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το Sound Blaster X1 τροφοδοτείται από έναν διπλής λειτουργικότητας ενισχυτή, high-end 128dB AKM4377 32-bit DAC and Ti/Burr-Brown INA1620.

 

 

Το Sound Blaster X1 χρησιμοποιείται καλύτερα με PC και Mac, ενώ με την εφαρμογή Creative για επιτραπέζιους υπολογιστές οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο Sound Blaster Acoustic Engine, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλήρη σειρά τεχνολογιών επεξεργασίας ήχου για να βελτιώσουν τις εμπειρίες τους τόσο στην εργασία όσο και στο παιχνίδι.

 

Με το Sound Blaster Surround Virtualization, οι χρήστες απολαμβάνουν ένα εκπληκτικό συνδυασμό ηχητικό βάθους και εύρους σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια. Η τεχνολογία CrystalVoice φροντίζει για μια σειρά από έξυπνες προσαρμογές κατά τη διάρκεια κλήσεων συνδιάσκεψης με λειτουργίες όπως οι SmartVolume και Acoustic Echo Cancellation. Επιπλέον, το SmartComms Kit βοηθά στην αποτελεσματική μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος και στην αυτόματη σίγαση των χρηστών όταν δεν μιλούν. Υπάρχουν επαγγελματικά ρυθμισμένες προεπιλογές ήχου και παιχνιδιού για να ευχαριστήσουν περισσότερο τους παίκτες. Το Scout Mode ανιχνεύει λεπτές ηχητικές ενδείξεις και τις κάνει προφανείς για να κρατούν τους παίκτες ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους όλη την ώρα.

 

Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν ολογραφία ακουστικών Super X-Fi, που επαναπροσδιορίζει την ακρόαση ακουστικών αναδημιουργώντας το ηχητικό σκηνικό ενός premium συστήματος πολλαπλών ηχείων για μια εκτεταμένη εμπειρία. Επιπλέον, η προσωπική χαρτογράφηση του σώματος μέσω της εφαρμογής SXFI προσαρμόζεται στα αυτιά των χρηστών και τους βοηθά να βυθίζονται στον ήχο τους, ειδικά σε ταινίες και παιχνίδια, με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

Το Sound Blaster X1 είναι πολύ απλά μια συναρπαστική λύση ήχου για απαιτητικούς χρήστες που είναι αδύνατο να αγνοήσετε.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Sound Blaster X1 είναι διαθέσιμο στο online κατάστημα της Creative στην τιμή των 54.99€

Περισσότερες Πληροφορίες στο https://gr.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x1

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights