Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy Watch 5 Pro video Review: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟ

Galaxy Watch 5 Pro video Review: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy Watch 5 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο Smartwatch της Samsung και αυτό είναι το αναλυτικό του Review. Η σημαντικότερη με διαφορά βελτιώση σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy Watch 4 είναι η μπαταρία του, έρχεται όμως και με αντίστοιχα πολλές ακόμα αλλαγές στον σχεδιασμό του και όχι μόνο.

Το watch 5 Pro έχει κάσα κατασκευασμένη από τιτάνιο πλέον, ενώ και η οθόνη του προστατεύεται με ζαφείρι, ένα σαφώς πιο ανθεκτικό υλικό σε χτυπήματα και κυρίως γρατζουνιές. Το Smartwatch “τρέχει” το Wear OS λειτουργικό σύστημα της Google, προφανώς με την νεότερη έκδοση του OneUI γραφικού περιβάλλοντος της Samsung, προσαρμοσμένο στις “ανάγκες” και την διαφορετικότητα ενός ρολογιού.

Αυτό του δίνει πρόσβαση στο Play Store, προφανώς και πάλι σε μια διαφορετική έκδοση με εφαρμογές που είναι διαθέσιμες ειδικά για έξυπνα ρολόγια με αυτό το λειτουργικό σύστημα. Ανάμεσα στις πολλές διαφορετικές δυνατότητες καταγραφής στατιστικών και όχι μόνο, ξεχωρίζει πλέον και η “δημιουργία” καρδιοπγραφήματος, εκτός από την μέτρηση της αρτηριακής πίεσης που υπήρχε και στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

Παρόλα αυτά, για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, οι δύο αυτές δυνατότητες είναι ρεαλιστικά διαθέσιμες δυστυχώς μόνο σε Smartphones της Samsung. Παρότι σαν ένα Weart OS Smartwatch έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με οποιοδήποτε Android Smartphone, αυτές οι δύο δυνατότητες συγκεκριμένα, χρειάζονται ένα Plug-in που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Galaxy Store που προφανώς με την σειρά του υπάρχει μονο σε Smartphones της ίδιας της Κορεάτικης εταιρείας.

Η σημαντικότερη όμως βελτόιωση όπως αναφέραμε, στο Galaxy Watch 5 Pro είναι η σημαντικά καλύτερη σε απόδοση μπαταρία που έχει στο εσωτερικό του. Ακόμα και χωρίς να … προσπαθήσει κανείς ιδιαίτερα, και να αναζητήσει ποιες από τις δυνατότητες του θα απενεργοοποιήσει ή απλά δεν θα χρησιμοποιεί, το ρολόι μπορεί να “βγάλει” δύο ημέρες χρήσης, με τον χρόνο αυτό να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο σε όσους αφιερώσουν λίγο επιπλέον χρόνο.

Προφανώς και το Galaxy Watch 5 Pro δεν είναι ένα οικονομικό Smartwatch. Όμως πλέον το σύνολο των δυνατοτήτων του, τα υλικά κατασκευής του και η πρακτικότητα του, δικαιολογούν σαφώς περισσότερο τα χρήματα που κοστίζει σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights