Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max (video)
iphone 14 pro max

Apple iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 14 Pro Max, είναι το νεότερο καλύτερο και ακριβότερο Smartphone της Apple. Στο συγκεκριμένο βίντεο… αναλύουμε τις έτσι και αλλιώς περιορισμένες διαφορές σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο, και ιδιαίτερα ικανό μέχρι και σήμερα, iPhone 13 Pro Max.

Το Dynamic Island δεν αποτελεί κάποια ουσιαστική αλλαγή, παρόλα αυτά, το iPhone 14 Pro Max έχει μια διαφορετική βασική κάμερα, με ονομαστική ανάλυση πλέον 48mp. Έχει όμως και έναν σημαντικά μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.28″, ενώ διατηρεί το sensor shift stabiliziation που σταθεροποιεί τον αισθητήρα της κάμερας, ενώ προσθέτει πλέον μηχανική σταθεροποίηση και στον φακό της. Η ultra wide κάμερα είναι επίσης τεχνικά διαφορετική, με έναν επίσης μεγαλύτερο αισθητήρα, που παρότι διατηρεί την ανάλυση στα 12mp έρχεται με σημαντικά βελτιωμένη απόδοση στην πράξη. Τέλος, η τρίτη κάμερα, είναι και πρακτικά αυτή που παραμένει ίδια, με 3Χ οπτικό ζουμ, ανάλυση και πάλι στα 12mp, φυσικα΄με OIS, χωρίς όμως κάποια διαφορά στο νεότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με την Apple, το LTPO Panel στην Super Retina XDR οθόνη του iPhone 14 Pro Max, μπορεί να “κατεβάσει” τον ρυθμό ανανέωσης και στο 1Hz, όμως είναι κάτι που στην πράξη συμβαίνει μόνο στο always on display που έχει προσθέσει η εταιρεία στο νεότερο μοντέλο. Θεωρητικά, η οθόνη του iPhone 14 Pro Max, είναι και σημαντικά πιο φωτεινή, με την apple να δηλώνει έως και 2.000nits μέγιστης φωτεινότητας. Ρεαλιστικά, αυτό που έχει αλλάξει είναι ο φωτισμός στα 1.200nits στην προβολή HDR video και έως και 1.600nits στο σύνολο της επιφάνειας της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους.

Ο A16 Bionic επεξεργαστής στο εσωτερικό του νεότερου μοντέλου, είναι προφανώς πιο ισχυρός, όχι όμως με διαφορά που να είναι αισθητή με κάποιο τρόπο σε καθημερινή χρήση. Άλλωστε και ο a15 bionic στο εσωτερικό του iPhone 13 Pro Max, παραμένει μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα ισχυρός και αποδοτικός. Η βασική έκδοση και του iPhone 14 Pro max, έρχεται με 128GB διαθέσιμου χώρου όπως ακριβώς και το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, αλλά και με 6GB διαθέσιμης μνήμης RAM.

Αντίστοιχα και η μπαταρία δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά σε ονομαστική χωρητικότητα, φαίνεται όμως ότι αυτή του iPhone 14 Pro Max έχει ελάχιστα διαφορετική απόδοση που παρόλα αυτά δεν είναι άμεσα ορατή σε καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights