Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ 30K, Q&A και GIVEAWAY σε ένα βίντεο !

30K, Q&A και GIVEAWAY σε ένα βίντεο !

απο Kostas Gliatiotis

Το συγκεκριμένο βίντεο έπρεπε να έχει έρθει πριν λιγό …. καιρό, όμως ποτέ δεν είναι αργά ! 30 χιλιάδες συνδρομητές πλέον στο κανάλι, και εννοείται ότι ευχαριστώ ειλικρινά για την στήριξη όλων μέχρι και σήμερα! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το “γιορτάσουμε” έστω και με καθυστέρηση, αλλά και να δείξω ότι πραγματικά ευχαριστώ για αυτό, από ένα Giveaway !

Με έξι διαφορετικά δώρα αυτή τη φορά, για… ποικιλία. Το εντυπωσιακά πολυτελές HUAWEI Watch GT 3 Pro titanium για τον πρώτο τυχερό, δύο διαφορετικά Smartphones για τον δεύτερο και τρίτο τυχερό / τυχερή και τρια ακόμα ζευγάρια ασύρματων ακουστικών για την τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα!

Όπως πάντα, η διαδικασία συμμετοχής στο Giveaway είναι ιδιαίτερα απλή. Ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο, είναι αρκετό για να συμμετέχει κανείς. ΔΕΝ χρειάζεται να κάνει Share τ βίντεο, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνει εγγραφή στο κανάλι, και ΔΕΝ χρειάζεται να το στείλει σε έναν, δύο, πέντε ή εκατό γνωστούς και φίλους του. Εννοείται φυσικά ότι δεν … απαγορέυεται κιόλας, αλλά ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει υποχρεωτικό για την συμμετοχή.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει σε μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου εδώ στο κανάλι στο Youtube. Το commentpicker.com θα είναι και αυτή τη φορά ο τρόπος που τυχαία θα επιλεχθεί κάθε ένας από τους 6 συνολικά τυχερούς, και όπως πάντα τα δώρα θα σταλούν δωρεάν σε οποιδήποτε σημείο της Ελλάδας ή της Κύπρου βρίσκεται ο νικητής / νικήτρια.

Προκειμένου να είναι το ίδιο δίκαιη για όλους η διαδικασία, θα υπολογιστεί μόνο ένα σχόλιο για τον καθένα και την κάθε μια που θέλει να συμμετέχει. Για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσω ειλικρινά για την στήριξη, για τις συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων κάτω από κάθε βίντεο. Ελπίζω στο μέλλον να ακολουθήσουν και επόμενα ανάλογα Giveaways με ακόμα περισσότερα δώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

3 σχολια

kostas 02/10/2022 - 14:19

Ευχαριστουμε για τα υπεροχα δωρα!!!

Reply
Έλλη Γιάχο-Γεωργίου 03/10/2022 - 06:29

Σας ευχαριστούμε είναι πραγματικά υπέροχα δώρα!!!

Reply
Κώστας Χ. 06/10/2022 - 08:07

Το να παρακολουθώ τα Video σας είναι μία απόλαυση. συνεχίστε προσπάθεια σας για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς την σωστή ενημέρωση για προϊόντα τεχνολογίας.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights