Αρχικη APPS / GAMES Η Samsung Electronics διευρύνει τη συνεργασία της με την Google για μια βελτιωμένη εμπειρία smart home

Η Samsung Electronics διευρύνει τη συνεργασία της με την Google για μια βελτιωμένη εμπειρία smart home

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Google, αναβαθμίζοντας τη διαλειτουργικότητα του έξυπνου σπιτιού. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μέσα στους επόμενους μήνες, οι χρήστες των Samsung Galaxy smartphones και tablets θα μπορούν να ενσωματώνουν εύκολα συσκευές συμβατές με το Matter στα οικοσυστήματα SmartThings και Google Home.

 

Έως σήμερα, οι ιδιοκτήτες έξυπνων κατοικιών (smart home) αντιμετώπιζαν δυσκολίες με τη σύνδεση των συσκευών τους σε πολλά, διαφορετικά οικοσυστήματα. Η σύνδεση συσκευών μεταξύ οικοσυστημάτων συχνά απαιτούσε πολλά βήματα για τη σύνδεση λογαριασμών σε διαφορετικές εφαρμογές, μια διαδικασία που δεν λειτουργούσε πάντα προς τις δύο κατευθύνσεις. Συνεπώς, οι χρήστες έπρεπε να θυμούνται ποιες εφαρμογές και διεπαφές μπορούσαν να ελέγξουν ή να αυτοματοποιήσουν από μια συγκεκριμένη συσκευή. Πλέον με το Matter και τη δυνατότητα πολλαπλών διαχειριστών που ενσωματώνει, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν απευθείας τις συσκευές τους σε πολλαπλές εφαρμογές και οικοσυστήματα, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές. Η Samsung και η Google, επιστρατεύοντας την τεχνολογία πολλαπλών διαχειριστών, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται απρόσκοπτα και να ελέγχουν τις συμβατές με το Matter συσκευές τους, μέσω των εφαρμογών SmartThings ή Google Home στο Android.

 

Όταν οι χρήστες μεταβούν στην εφαρμογή SmartThings, θα ενημερώνονται για τις συσκευές Matter που έχουν συγχρονιστεί με το Google Home, ενώ θα τους δίνεται η επιλογή να ενσωματώσουν εύκολα τις συσκευές αυτές στο SmartThings και αντίστροφα. Πλέον, είτε οι χρήστες θέλουν να ελέγχουν το έξυπνο σπίτι τους μέσα από την εφαρμογή SmartThings είτε μέσω του Google Nest Hub, οι συσκευές θα είναι πάντα εκεί. Δεν θα χρειάζεται να προστεθεί χειροκίνητα κάθε μία από τις συσκευές τους ή να ανησυχούν σε ποιο οικοσύστημα έχει ρυθμιστεί αρχικά η συσκευή τους.

 

«Η Samsung, ως ο μεγαλύτερος developer λογισμικού Android, εκτιμά την ισχυρή συνεργασία της με την Google. Η παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας στους χρήστες μέσω αυτής της νέας λειτουργίας πολλαπλών διαχειριστών αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας, που μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια βάση παλιών και νέων χρηστών με τα προϊόντα της Samsung αλλά και της Google», δήλωσε ο Jaeyeon Jung, Πρόεδρος και Επικεφαλής του SmartThings του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Τόσο το SmartThings όσο και η Google δεσμεύονται στην επιλογή των χρηστών και δίνουν στους καταναλωτές τη δύναμη να έχουν τον έλεγχο των συσκευών τους. H συνεργασία των δύο εταιρειών προωθεί αυτή τη δέσμευση, ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη και προάγοντας τη διαφάνεια μεταξύ των οικοσυστημάτων».

 

«Με την κυκλοφορία του Matter καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν νέες προσδοκίες, όσον αφορά στη συνδεσιμότητα του smart home. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Samsung Electronics για να προσφέρουμε σε νέους και υπάρχοντες χρήστες smart home μια πρώτη εικόνα για το πώς είναι το μέλλον του έξυπνου σπιτιού και την ευκολία χρήσης που το συνοδεύει», δήλωσε ο Matthew McCullough, Πρόεδρος του Product Management και Προγραμματιστής Android της Google.

 

Η λειτουργία πολλαπλών διαχειριστών Matter της Samsung και της Google θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SmartThings, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.smartthings.com.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights