Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HUAWEI Nova 10 – Nova 10 Pro: Η πολυτέλεια συναντά την ικανότητα χωρίς συμβιβασμούς

HUAWEI Nova 10 – Nova 10 Pro: Η πολυτέλεια συναντά την ικανότητα χωρίς συμβιβασμούς

απο Kostas Gliatiotis

Ένα smartphone δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι πολυτελές. Δεν χρειάζεται να «ζητάει» από τον ιδιοκτήτη του να κάνει… παραχωρήσεις για να του προσφέρει «απλόχερα» όσα χρειάζεται. Η HUAWEI έχει αποδείξει ότι το αναγνωρίζει αυτό, και φροντίζει τα Smartphones της να ξεχωρίζουν σε κάθε κατηγορία τιμής. Η νεότερη απόδειξη για αυτό, είναι τα αντίστοιχα νεότερα HUAWEI Nova 10 και Nova 10 Pro. Σχεδιασμένα να ξεχωρίζουν με την πολυτέλεια και τις ικανότητες τους, ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή που θα τα…δει κανείς.

Όμως η HUAWEI γνωρίζει πολύ καλά πως να μην διαχωρίζει «τεχνητά» τις προτάσεις της προκειμένου να … κατευθύνει το αγοραστικό κοινό σε μια ακριβότερη συσκευή. Το Nova 10 και το nova 10 Pro λοιπόν, μοιράζονται τον ίδιο πολυτελή σχεδιασμό, την κατασκευή από υλικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, και ένα μοναδικό σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών. Η μοναδική στην κατηγορία κάμερα των 50mp με τον RYYB αισθητήρα για καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, είναι το κοινό χαρακτηριστικό τους. Όπως και η δεύτερη Ultra wide κάμερα, που φέρνει την δυνατότητα αυτόματης εστίασης σε μια κατηγορία που δυστυχώς αυτή δεν θεωρείται δεδομένη. Μαζί με την δυνατότητα λήψης macro φωτογραφιών από πολύ μικρή απόσταση.

Για τους φίλους των selfies, το Nova 10 Pro έρχεται να ξεχωρίσει με δύο διαφορετικές μπροστινές κάμερες. Η μια από αυτές «κρύβει» στο εσωτερικό της ένα μοναδικό στην κατηγορία του αισθητήρα με ανάλυση 60mp για κορυφαία λεπτομέρεια σε κάθε selfie, και ένα ευρύ πλάνο για να … χωράμε όλα όσα θέλουμε σε κάθε φωτογραφία.

Η OLED οθόνη με δυνατότητα προβολής ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz είναι ένα ακόμα «κοινό» χαρακτηριστικό τους. Αυτό που αλλάζει απλά για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες, είναι το μέγεθος της οθόνης αυτής. Με την πολυτέλεια και τον premium χαρακτήρα που χαρίζει στην οθόνη και των δύο Smartphones η κυρτή αριστερή και δεξιά πλευρά, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Όπως και η υποστήριξη προβολής HDR περιεχομένου, που συνδυάζεται άψογα με τα δυνατά σε ένταση και με ποιότητα ήχου στερεοφωνικά ηχεία.

Για την HUAWEI, η κορυφαία απόδοση της μπαταρίας, μέσα από την έξυπνη διαχείριση του λειτουργικού συστήματος, αποτελεί μακροχρόνια πλέον παράδοση. Μάλιστα η εταιρεία ήταν η πρώτη που… έδειξε στον ανταγωνισμό τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης και σε αυτόν τον τομέα, εκτός προφανώς από αυτόν της φωτογραφίας. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να φορτίσουμε το Nova 10, το Super Charge πρότυπο της HUAWEI στα 66W είναι αυτό που θα το έχει και πάλι έτοιμο γρήγορα για να το χρησιμοποιήσουμε. Στο Nova 10 Pro, η φόρτιση είναι ακόμα πιο γρήγορη και εντυπωσιακή, με την νεότερη έκδοση του Super Charge που προσφέρει φόρτιση στα 100W. Πάντα, με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία και των δύο Smartphones.

Όμως, η HUAWEI είναι η εταιρεία που έδειξε τον δρόμο και στην σωστή σχεδίαση του γραφικού περιβάλλοντος, και το πως και εδώ η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναγνωρίζει, να «προβλέπει» τις ανάγκες μας και να βελτιώνει την αμεσότητα και την πάντα γρήγορη απόκριση του Smartphone μας. Το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, είναι η «φυσική» εξέλιξη, στην εμφάνιση και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Αυτές οι δυνατότητες, περιλαμβάνουν πλέον και πολλές διαφορετικές λύσεις, για να μπορεί να βρει κανείς και να εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στην καθημερινότητα του. Ξεκινούν φυσικά με το App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών που αναπτύσσει η ίδια η εταιρεία, και υποστηρίζει με το σύνολο των HUAWEI Mobile Services. Ένα κατάστημα εφαρμογών που συνεχώς… μεγαλώνει και αποκτά όλο και περισσότερες γνωστές, χρήσιμες εφαρμογές. Για την καθημερινότητα μας, περιλαμβάνει την εφαρμογή κάθε Ελληνικής τράπεζας για την διαχείριση του λογαριασμού μας. Τις εφαρμογές για δημοφιλείς υπηρεσίες και όχι μόνο, όπως το ΔΕΗ app, την εφαρμογή του ΟΠΑΠ και όλα όσα θα χρειαστούμε για την μετακίνηση μας.

Για να κάνει την ζωή μας ακόμα πιο εύκολη, το App Gallery έχει πλέον ενσωματωμένο και το Petal Search, την μηχανή αναζήτησης της HUAWEI που θα βρει εύκολα για εμάς και κάθε άλλη εφαρμογή που θα χρειαστούμε. Μάλιστα, εκτός από το να αναζητά αξιόπιστες πηγές για την λήψη και την εγκατάσταση τους, μας ενημερώνει και για κάθε νεότερη διαθέσιμη έκδοση ώστε να μπορούμε το ίδιο εύκολα και να τις αναβαθμίσουμε.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η λύση του Gspace για να έχουμε στο HUAWEI Smartphone μας Google Services. Με το Gspace είναι εύκολη η πρόσβαση και στο Play Store της Google, και όλες τις εφαρμογές της εταιρείας, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Με τη δυνατότητα δημιουργίας συντόμευσης στο μενού του Smartphone μας για την άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές που χρειαζόμαστε. Μάλιστα, το Gspace είναι διαθέσιμο χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery για να το εγκαταστήσουμε στα νεότερα Smartphones της HUAWEI.

Πολυτέλεια, μοναδικός σχεδιασμός, κορυφαία κάμερα και οθόνη και όλα αυτά σε ένα «πακέτο» που ξεχωρίζει. Το HUAWEI Nova 10 και το Nova 10 Pro είναι δύο πραγματικά ξεχωριστά Smartphones στην κατηγορία τους, και μάλιστα με περισσότερους από έναν τρόπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights