Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4: Η εξέλιξη των Samsung Galaxy Foldables

Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4: Η εξέλιξη των Samsung Galaxy Foldables

απο Kostas Gliatiotis

Από όταν η Samsung παρουσίασε το πρώτο Galaxy Fold, δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει το… είδος, και να το βελτιώνει, προκειμένου να προσφέρει μια συνεχώς καλύτερη συνολική εμπειρία σε αυτή την εκπληκτική κατηγορία των Galaxy foldable Smartphones.

Το Samsung Galaxy Z Fold4 και το εντυπωσιακό Galaxy Z Flip4 είναι η απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας σε αυτή την συνεχόμενη εξέλιξη. Μια δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς κάθε τμήμα τους, κάθε σημείο που καθορίζει την διαφορετικότητα τους, που θα εξασφαλίσει ότι καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας.

Το Galaxy Z Flip4, συνεχίζει την «ιδέα» της Samsung για έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, που αξιοποιεί την εύκαμπτη οθόνη για να δημιουργήσει ένα μικρό,  εντυπωσιακό σε εμφάνιση και ιδιαίτερα ικανό smartphone.

Το νέο Galaxy Z Flip4 παρουσιάζεται με βελτιωμένη κάμερα που μπορεί να δει έως 67% καλύτερα επίπεδα φωτισμού*, και με μεγαλύτερη μπαταρία για όλη τη μέρα*.

Το Galaxy Z Fold4 είναι ένα εργαλείο, επαγγελματικό και όχι μόνο. Σχεδιασμένο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, με περισσότερους από έναν τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις… συνθήκες. Ανακαλύψτε την εξωτερική οθόνη, σχεδιασμένη από την αρχή για μεγαλύτερη ευχρηστία, και φυσικά με την εντυπωσιακή χρωματική απόδοση και συνολική ποιότητα που χαρακτηρίζει τα Samsung Galaxy Foldable.

Όμως είναι η εσωτερική μεγάλη σε διαστάσεις όταν είναι ανοιχτή, εύκαμπτη οθόνη του, που απελευθερώνει το τί μπορούμε να κάνουμε με ένα smartphone. Με απλές κινήσεις ολίσθησης, μπορείτε να αλλάξετε τις εφαρμογές πλήρους οθόνης σε αναδυόμενα παράθυρα ή να χωρίσετε την οθόνη σας στη μέση για πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, χάρη στo Multitasking.

Φυσικά, έρχεται και αυτό με βελτιωμένες  κάμερες, που πλέον είναι ικανές να βγάλουν επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες, και έναν επεξεργαστή στο εσωτερικό του με την ισχύ που θα καλύψει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του Galaxy Z Fold4.

Όταν… ξεδιπλώνει ο κόσμος γύρω μας.

Η αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Z Fold4 και του Galaxy Z Flip4 είναι αυτές που αλλάζουν με χρήσιμο τρόπο, το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το smartphone μας.

Το Galaxy Z Flip4, με τη λειτουργία Flex μπορεί να σταθεί σε διαφορετικές… θέσεις για να μας βοηθήσει να βγάλουμε την φωτογραφία και το βίντεο που θέλουμε, να «στηρίξουμε» το smartphone στο κάτω του μισό για την καλύτερη selfie φωτογραφία, αλλά και να χρησιμοποιήσουμε την εξωτερική του οθόνη για να βλέπουμε τον εαυτό μας και να βγάλουμε φωτογραφίες και βίντεο με τις αναβαθμισμένες κάμερές του*.

Το εκπληκτικό Flex Cam, θυμίζει … παλαιότερες εποχές, με τον τρόπο που μπορούμε να το κρατήσουμε διπλωμένο στην μέση, για πιο σταθερά και διαφορετικά σε λήψη βίντεο.

Το Galaxy Z Fold4 αξιοποιεί τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του για να προσφέρει, εκπληκτικές δυνατότητες με την αναδιπλούμενη εσωτερική του οθόνη. Με το κάτω «μισό» του να στηρίζει την ίδια τη συσκευή, η οθόνη παραμένει αρκετά μεγάλη για να δούμε το βίντεο που θέλουμε, να χρησιμοποιήσουμε το κάτω αυτό μισό σαν πληκτρολόγιο για μηνύματα και όχι μόνο, θυμίζοντας έναν φορητό υπολογιστή.

Με την νέα γραμμή εργασιών, οι αγαπημένες μας εφαρμογές παραμένουν στο κάτω μέρος της οθόνης του Galaxy Z Fold4, προσφέροντάς μας άμεση πρόσβαση σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Μπορούμε άμεσα και εύκολα να αλλάξουμε από την μια στην άλλη, αλλά και να «χωρέσουμε» στην οθόνη του διαφορετικές εφαρμογές. Μάλιστα, ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε, μπορούμε να έχουμε μια δεξιά και μια αριστερά ή και την μια πάνω από την άλλη. Να μεταφέρουμε στοιχεία από την μια εφαρμογή στην άλλη, με ευκολία.

Όλα αυτά, σε μια εκπληκτική στο είδος της DYNAMIC Amoled 2X, με βελτιωμένα επίπεδα φωτισμού, μειωμένη κατανάλωση* ενέργειας και φυσικά εκπληκτική χρωματική απόδοση. Όμως το Galaxy Z Fold4 δεν είναι σχεδιασμένο μόνο για … εργασία. Είναι ένα αντίστοιχα ικανό smartphone, για να μας «συντροφεύει» και στην διασκέδαση μας.

Η υψηλής ανάλυσης κάμερα των 50MP θα μας βοηθήσει να βγάλουμε την φωτογραφία που θέλουμε σε διάφορες συνθήκες, ενώ αυτή με το 3X οπτικό zoom θα φέρει πιο … κοντά μας αυτό που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, έχει αρκετή «ισχύ» ακόμα για ένα απαιτητικό παιχνίδι για Android Smartphones, και μάλιστα στην εσωτερική μεγάλη σε μέγεθος οθόνη του Galaxy Z Fold4.

Για κάθε ανάγκη λοιπόν, και κάθε… ιδέα που έχει κανείς στο πως να χρησιμοποιήσει το smartphone του με έναν διαφορετικό τρόπο, το Galaxy Z Fold4 και το Galaxy Z Flip4 είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο κάθε χρήστης.

*Σε σύγκριση με προηγούμενα Galaxy Foldable

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights