Αρχικη APPS / GAMES Ανέπαφες συναλλαγές σε HUAWEI Smartphones (χωρίς κόλπα)

Ανέπαφες συναλλαγές σε HUAWEI Smartphones (χωρίς κόλπα)

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις πιο λανθασμένες απόψεις που υπάρχουν για τα Smartphones της HUAWEI, είναι ότι χωρίς Google services και το Google Pay, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανέπαφες συναλλαγές. Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν, βλέπουμε πως μπορεί κανεις εύκολα, να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της τράπεζας του για να πληρώνει ανέπαφα μέσω NFC.

Η εφαρμογή διαχείρισης λογαριασμών για τις τέσσερις Ελληνικές “συστημικές” τράπεζες είναι κανονικά διαθέσιμη στο App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πως μπορεί εύκολα να προσθέσει κανείς την δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στο HUAWEI Mate 50 pro, η διαδικασία όμως είναι ακριβώς η ίδια για τα Nova 10, Nova 9, P50 Pro, P40 Pro και οποιοδήποτε Smartphone της εταιρείας.

Οι ανέπαφες συναλλαγές, υποστηρίζονται κανονικά από την Εθνική Τράπεζα, από την AlphaBank μέσω της ξεχωριστής εφαρμογής MyAlphaWallet και από την Τράπεζα Πειραιώς. Η Eurobank, έχει αφαιρέσει πλήρως από την δική της εφαρμογή την δυνατότητα αυτή, υπάρχει όμως και εδώ εναλλακτική. Αν κάποιος χρησιμοποιεί την Curve, για τις ηλεκτρονικές του συναλλαγές και όχι μόνο, μπορεί να προσθέσει αυτή στο HUAWEI Smartphone του.

Παρότι θεωρείται δεδομένο, πρέπει δυστυχώς πάντα να αναφέρουμε και το… αυτονόητο. Η εφαρμογή αναπτύσσεται από την κάθε τράπεζα, και διασφαλίζει προφανώς την ασφάλεια των δεδομένων μας, με τα δικά της πρότυπα ασφαλείας και φυσικά με αυτά που θέτει και η HUAWEI για το App gallery. Είναι διαθέσιμη κανονικά και επίσημα στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας, και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, και καμία περίεργη διαδικασία για να την εγκαταστήσει κανείς στο HUAWEI Smartphone του.

Όμως είναι εξίσου σημαντικό να διευκρινήσουμε μερικά ακόμα σημαντικά “σημεία”. Η λειτουργικότητα κάθε εφαρμογής και τυχόν προβλήματα που υπάρχουν κατά καιρούς σε κάθε μια από αυτές, είναι επίσης ευθύνη του δημιουργού τους και όχι της HUAWEI με κάποιο τρόπο. Διορθώνονται πάντα λοιπόν από τον δημιουργό της εφαρμογής αυτής, σε επόμενη έκδοση της, προκειμένου να λειτουργεί σωστά και πάλι. Οι εφαρμογές των τραπεζών δεν αποτελούν εξαίρεση φυσικά σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights